Объркаха Любо Нейков с Лили Иванова на участие!

Любо Нейков

  Заради бащинския си дълг Любо Нейков отказа всякакви ангажименти и участия по празниците. Актьорът посрещнал Нова година вкъщи в компанията на съпругата си и дъщеря си Анна. Малката госпожица, която през февруари ще навърши 2 години, бъбри постоянно и се е отдала на словотворчество – измисля нови думи, чието значение си знае само тя.

„Ролята на баща е най-истинската и най-важната за мен. Когато се ожени човек, прави много сериозна крачка, но роди ли му се дете, то дава смисъл на целия му живот. Разбираш изведнъж, че

Лили Иванова

всичко останало е било суета – цялата тази надпревара, гонитба, кариеризъм, службогонство, отношения между хората“, казва комикът, който се научил да готви перфектно, за да помага вкъщи.

Майката отглежда детето им сама, без помощта на баби и стринки. Момиченцето все още не разпознава татко си на телевизионния екран, защото почти винаги е облечен в женски дрехи. Любо твърди, че се чувства ужасно зле под слоевете помади и грим и в менгемето на тесните чорапогащници, които не обичал от малък. Оттогава намразил и червилото. Всичките му гаджета, като се виждали, си изтривали червилото. Със сутиените е по същия начин, защото се налага да ги слага поне по два пъти на ден.

Малцина знаят, че актьорът е завършил техникума по електроника в Червен бряг. Но решил да се занимава с театър и буфосинхронада още в 8-и клас. Даже го включили в голяма програма с танцьорки, илюзионист и асистентки, с които обикаляли заведенията и много се забавлявали. Играл е всичко – от бебе до баба, от пръчка до дръвце, водоплаваща птица в „Лебедово езеро“, включително и Лили Иванова. На такова участие някаква баба от публиката останала страшно доволна, че е дочакала да види на живо примата на българската естрада.

Жената била възрастна и недовиждала, а той бил облечен в шармантна рокля – блестяща и лепнала по внушителната му снага. Имитирал най-вече маниерите на звездата и бил много близо до образа, затова жената си помислила, че вижда истинската певица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *