Обраха автомобила на Галена

Галена

Вчера певицата се оплака, че апаши разбили личния й автомобил. Плячка на бандитите паднала апаратурата на звездата, с която всяка вечер си вади хляба по заведенията.

Изпълнителката дори се обърна от своят личен Фейсбук към обирджиите , както и към хората, които евентуално разполагат с информация за престъплението. Молбата на изпълнителката е да й върнат техниката.

Галена искрено се тревожи за откраднатата техника и даже предлага възнаграждение на хората, които й предоставят информация или й помогнат по някакъв начин.  Освен това според слуховете от колата била открадната и флашка с лична, ценна информация, касаеща певицата.

След като пусна своето послание в социалната мрежа, феновете  й  побързаха да изкажат своята подкрепа и съчувствие към Галена. Обръщението на певицата гласи, че вчера са й разбили колата и от там са откраднали техниката,  с която работела всяка вечер и информация, която  била много важна за нея.

Галин и Галена

Според Галена, тези неща нямало да донесат полза на човек, който не се занимава с музика, затова се обърнала публично към хората, отговорни за случилото се и всички, които имат някаква информация. Певицата обещава и щедра награда за инфото.  Изпълнителката сложи и снимки на изчезналата техника.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IvRg0Bp4mKw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *