Обрат! Златка Димитрова се прибра при Миро! Ето какво се случи:

Златка Димитрова тихомълком се върна при бащата на сина си Мирослав Недев. Двамата се появиха за първи път заедно на тазгодишния конкурс „Мис Плеймейт“, след като бяха разделени повече от половин година.

Златка си взе детето и се прибра при майка си в Бургас още в края на миналата година след поредния скандал с Мирослав. Раздялата уж била временна. Но не след дълго, Златка цъфна в социалните мрежи  с ново гадже! Плеймейтката се залюби с местния плейбой Галин Гочев. Връзката им трябваше да остане тайна, но бургазлията не се стърпя и се похвали с тяхна обща снимка, от която си личи, че двамата са повече от приятели.

Когато разбрал, че Златка се е хванала с друг, Мирослав й вдигнал чутовен скандал и си прибрал скъпарския автомобил, който й подари за „Свети Валентин“ преди две години.

Наказанието на бившия явно е подействало отрезвяващо на Златка, защото точно след месец, тя отново се похвали, че си джитка с любимия джип от Мирослав. Не след дълго стана ясно, че двамата отново са се събрали, като първата им поява беше в Слънчев бряг на конкурса „Мис плеймейт“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *