Облизаха циц*те на Галена! Виж тук! (скандални снимки)

Гален

  На орг*я и ласки с непознати мъже се отдаде Галена на последното си участие. С лековатото си поведение певицата втрещи даже и най-разкрепостените златотърсачки в заведението. Резилът на пайнерката продължи три часа, като през цялото това време тя не спря да се голог*зи.

Програмата започна със стриптийз. За жалост на присъстващите мъже обаче Галена не разкопча и копче от оскъдната си рокля. Вместо това тя разкъса стръвно ризата на свой фен който бе допуснат на сцената.

Участие на Галена не минава без подобна развратна сцена

След като остана гол до кръста, младежът се впусна в еротични танци със звездата. Галена смело вдигаше крака като за „кан-кан“, но не забравяше и да извива глас. При един от подскоците й мнозина зърнаха бельото й, но не се впечатлиха особено, понеже и друг път са виждали разголена любимката си.

В разгара на вечерта половинката на Галин поднесе най-голямата изненада на феновете си. Тя позволи на един от присъстващите да прокара език по дясната й гърда.

Със заврелия глава в пищното й деколте оплезен мъж дори позира за снимка.

Докато двамата палавници си партнираха в танците, хората около тях се чудеха как ли ще реагира съпругът на Галена, когато разбере, че друг я е облизвал.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *