Обезобразената миска Александра Михайловска съди козметичка за 20 бона

Александра Михайловска искала да се разхубави заради брата на Вили Сечкова - Стефан
Александра Михайловска искала да се разхубави заради брата на Вили Сечкова – Стефан

Претендентката за титлата „Мис България 2012″ Александра Михайловска ще заведе съдебен иск за поне 20 хиляди лева срещу менте козметичка, която я обезобрази, инжектирайки в устните й витамин Е.

Алекс със Стефан Сечков в щастливите им дни
Алекс със Стефан Сечков в щастливите им дни

За шокиращия инцидент с миската се разбра след разследване на водещия Васко Мавриков и репортера Злати Йочев в предаването на ТВ7 „Баркод“, излъчено в началото на седмицата.

Красавицата прибегнала до „услугите“ на Албена от „Орландовци“, която претендирала за специалист по козметика, фризьорство и маникюр. За дамата, която след скандала изключи телефоните си и заличи профила си във Фейсбук, Александра получила препоръки от приятелки, които вече се били сдобили с джуки при Албена.

Дни след интервенцията обаче устните на Михайловска придобили форма на маймунско дупе и тя била приета в кожното отделение на Александровска болница с жестоко възпаление. За седмица лекарите успели да я отърват от пълно обезобразяване.

След като се възстановила, миската разказвала, че се подмамила от ниската цена на пишман козметичката – само 50 лева. За сравнение – най-евтините филъри с хиалуронова киселина, които естетическата хирургия масово използва за уголемяване на устни, са около 400 лв.

Александра преди интервенцията
Александра преди интервенцията

Албена и друг път уголемявала устни на столичанки срещу първата сума. „В устните на всички тези жени са заложени потенциални бомби. Витамин Е е мастно вещество, полезно за външна употреба, но инжектирано в меките тъкани, предизвиква грануломи. При много малко случаи дава моментална реакция, както при Александра. При повечето реакцията се появава след месеци, дори и след години. Затова всички тези жени, наблъскали се с витамин Е, трябва да се страхуват за здравето си“, коментира пред наш репортер столичен хирург.

От обкръжението на пострадала миска пък коментират, че тя жертвала красотата си заради продуцента Стефан Сечков. Преди няколко месеца в пресата бе писано, че братът на Вили Сечкова изоставил Михайловска след с*кс флирт с Алисия. Когато се разбрало, че помежду им няма да излезе сериозна връзка, Алекс направила всичко възможно да си върне обратно Сечков. За да привлече вниманието му, решила да се сдобие с пухкави джуки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *