Няма такъв Резил! Ваня Джаферович се Епилира като гол охлюв и… Виж Тук:

Ваня МарДо най-голямото си унижение стигна футболистът Ваня Джаферович, който за пръв път в живота си се раздели с естествено рунтавото си окосмение.

Хърватинът се подложи на продължителна и болезнена процедура, за да се доближи максимално до образа на жена и то не коя да е жена, а Мария Илиева в шоуто „Като две капки вода“.

„Това нещо го правя за пръв път в живота си“, изохка смелият сървайвър, който оцеля на тропическия остров и спечели формата, но в това предаване се чувства като паднал от небето.

За да се впише в сегашното си амплоа на успешен имитатор Ваня се старае здраво и репетира по цяла седмица. С него е и семейството му, което вкъщи му приглася, учи го да се държи като артист, а съпругата и децата му са разучили всичките му песни наизуст.

На Джаферович едва ли му трябват пари, от телевизионни формати той натрупа цяло състояние. Освен в „Сървайвър“, той участва във „ВИП Брадър“ и даже готви в „Черешката на тортата“. Защо са го взели в „Капките“, никой не знае. Футболистът нито може да пее, нито е артистичен. Най-вероятно ще играе ролята на черната овца и ще събира най-ниския вот, което вече е факт. Всички единодушно му дават тройки по липса на оцента двойка в този формат.

Ваня МарияНесполуките обаче не секват ентусиазма на изключително дисциплинирания хърватин и той се старае повече от първокласник на първия си изпит. Не се притесни от унизителните за всеки мачо задачи да се обезкосми и да вирне крака във вана с пяна, а след това да повдигне полите на роклята си и да покаже мускулестите си крака, обути в чорапогащник размер „гигант“.

Самата Мария Илиева одобри изпълнението му, като ръкопляска и се смя със сълзи, докато имитаторът й се мяташе по сцената и стенеше за любов.

За по-голям ефект на подиума бе извикана и дъщеричката на футболиста, която заяви, че съществото с дълга коса, червило, руж, рокля, шифонени ръкави и високи токчета не е никаква леличка, а просто тати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *