Няма да повярвате кой е най-знатният фен на Кичка Бодурова!

Кичка РитонСимеон Сакскобургготски е един от най-запалените фенове  на естрадната певица Кичка Бодурова.

Царят си купил билет и резервирал вип- сепаре за концерта на примата в Испания. Той не само аплодирал всяка нейна песен, но като истински фен й поднесъл голям скъп букет и си направил снимка за спомен с нея.

Симеон бил заедно с посланика ни в Испания  Иван Кондов на концерта, като не пропуснал да поздрави лично изпълнителката и да позира за снимка с нея.  Пред фотографите той признал, че има нейни албуми и ги слуша с удоволствие, но нямало по-голямо удоволствие от това да я чуе на живо.

Симеон КичкаТова е поредното голямо признание за певицата,  която преди две години беше обект на агресия и подигравки от голяма част от съквартирантите. Начело с дует „Ритон“, те непрекъснато я унижаваха, подиграваха й се, мачкаха я, внушаваха на зрителите, че е третокласна изпълнителка и истеричка, непрекъснато я докарваха до сълзи, номинираха я да я гонят, а зрителите пращаха смс-и да я спасяват.

Огромната завист между певците ескалира в груби обиди и намеци, че лъже, че е пяла в „Сизър палас“. По-късно се оказа, че наистина е пяла там, но Кичка си тръгна от предаването унизена и омерзена и прекъсна всякакви контакти с хората, които се опитаха да я смачкат.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *