Носът на княгиня Калина пада!

Сега носът на княгиня Калина е изтънен и деформиран

  Видимо изтънен, по-къс и с различни по форма ноздри е носът на дъщерята на Симеон Сакскобургготски княгиня Калина, установиха репортери още преди години. Органът за обоняние на царската щерка придобива все по-странна форма. Според източници, близки до царското семейство, след хирургичните интервенции Калина вече има затруднения с дишането и изпитва нечовешки болки при допир до чипото й носле.

Преди

Женената за мореплавателя Китин Муньос княгиня от малка е наследила типичния за Кобургите дълъг и остър нос От години обаче на лицето й грее все по-късо и безформено носле, забелязват виждалите царската дъщеря. Първата си ринопластика Княгинята си направи в навечерието на сватбата си с Китин преди 10 години, на 26 октомври 2002 година. От очевидните намеси на пластичните хирурзи носът на Калина Сакскобургготска вече обезобразява цялото й лице.

Дъщерята на бившия премиер винаги е обичала да експериментира с външния си вид. Тя доста дълго време се подвизаваше с бръсната глава, след което изреди на косата си почти всички цветове, познати на модната индустрия.

Сега

Постоянната промяна на носа й изобщо не е толкова безобидна, колкото смяната на окраската на косата й, коментират експерти. Нещо повече, преди няколко години видимо деформираният нос на княгинята я изстреля на 7-а позиция в класацията за „Най-несполучливи пластични операции“ на испанското списание „20 минути“. Пред Калина тогава се наредиха единствено Мики Рурк, Ла Тоя Джексън и Къртни Лав. Напоследък княгинята обича да се появява на публични места с черни дрехи и тъмен грим в стил готик, за който е характерно мрачното внушение.

„Калина винаги е експериментирала с визизията си. Така е показвала свободата си да не остава в клишетата, което заслужава уважение. Проблемът е, че тя е екстремна личност и увлечението й по дадена мания може напълно да съсипе визията й“, коментират нейни приятели от аристократични родове в Европа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *