Нов мъж изтри Блатечки от сърцето на Диляна Попова

Диляна Попова

  Правотата на поговорката „клин клин избива“ за пореден път беше доказана на практика. Този път от родна знаменитост – Диляна Попова. Красавицата успя да пребори мъката си по Асен Блатечки, намирайки си нов обект на чувствата.

Синеоката моделка от Гулянци се отказа от грешната любов с женения секс символ и от няколко седмици лети на крилете на щастието с непознат в публичните среди господин.

Новата й връзка е прясна, но това не пречи на Диляна да се хвали пред дружките си с нея. Звездата от „LOVE. NET’ и „Стъклен дом“ обаче е категорична, че този път няма да бърза да си прави розови планове и докато нещата не навлязат в по-сериозен етап, няма да запознава официално гаджето с близките си.

Диляна Попова и Асен Блатечки

Оскъдната информация, която Попова предоставяла на хората в обкръжението си, била, че новият й партньор е 30-годишен и се занимава с дребен частен бизнес. По думите на манекенката любимият й не разполагал с много средства.

„Парите са важни, но не чак толкова. Главното е, че този човек е уникален за мен и ме успокоява страшно много“, разсъждавала философски госпожицата.

Напоследък брюнетката трябвало да закърпва сама бюджета си без да разчита на чужда помощ, както била свикнала през годините. Заради скромните възможности на гаджето си тя се принудила да финансира лично дизайнерското си ателие за дрехи в центъра на София. На крехките й плещи висели като камък и вноските по ипотеката на луксозното й жилище.

Дичо с приятелката си Карина

Наскоро Диляна и новият и приятел били засечени да събират тен на родното Черноморие. Двамата се приличали на плажа на популярния къмпинг „Градина“, а компания им правели още неколцина младежи и девойки, сред които водещата на „Последно десет“ Яна Грудева. Както е известно, екранната партньорка на Стефан Щерев е най-близката довереница на Диляна Попова и е в час с всичко, случващо се в интимния й живот. Нейна била заслугата синеоката брюнетка да превъзмогне по-бързо мъката по това, че Асен Блатечки предпочел съпругата и дъщеря си пред нея.

Днес Чарли от „Стъклен дом“ вече е окончателно прежален от Диляна Попова, но не така стоят нещата с още по-бившия й любим Дичо.

Нисичкият певец е първата тръпка на красавицата. Именно той я въвежда в шоубизнеса, когато тя пристига в столицата от Гулянци.

И досега Диляна продължава да търси близостта на Дичо, така както и по време на четиригодишната им връзка. През лятната си ваканция хубавицата не пропуснала да се отбие през Синеморец, за да навести музиканта. В южното курортно селце Дичо прекарва целия сезон и с гаджето си Карина върти хотел и заведение.

Моделката и новият й любим се изтрасли без предупреждение в Синеморец, а слисаният изпълнител не знаел какво да каже на приятелката си, която доста ревнувала от Диляна. Върхът на несъобразителността на Попова било желанието й да пренощува в хотела на бившия си за ужас на Карина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *