Нови порно снимки на Дорис Дилова изтекоха в интернет! Виж тук:

Дорис Дилова струвала 500 лева?

В Интернет се тиражираха и лъснаха поредните хард порно снимки на Мис Плеймейт Дорис Дилова. Снимките се предлагали от закъсало ексгадже на плевенчанката.

На една от бруталните снимки Долорес показва своите  орални си умения. Кадрите най-вероятно са заснети малко след или преди Дорис да вземе короната в конкурса на списание ”Плейбой”.

От снимките се забелязва, че те са правени в домашни условия, като на повечето фотоси тя позира предизвикателно, пред камерата. Всъщност това не е първия скандал с въпросната госпожица, още със спечелването на титлата „Мис Плеймейт” през 2010 година избухна скандал.

Дорис Дилова

Тогава тръгнаха приказки, че нейният интимен приятел, мъж на около 40 години, е купил титлата и. Нo за разлика от другите носителки на короната като Николета Лозанова и Черната Златка, кариерата на Дорис Дилова не тръгна във възходяща посока.

Даже сред софийския ъндърграунд тръгна слуха, че плеймейтката си изкарвала хляба като високоплатено момиче на повикване. Разбира се Дорис отрече слуховете, но сподели, че е свикнала на висок стандарт на живот.

И тези плейметки в България са на гол тумбак чифте пищови. Вземат някоя и я разкарват гола и после чакат да видят с какво ще пробие. То е ясно с какво ще пробие по най- лесния начин.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/940DnfcxifA

Още сензации:

loading...