Новият на Мара Отварачката бил фукльо от малък

Християн Гущеров и Мария

Християн Гущеров от малък бил фукльо и обичал да парадира с парите на баща си Добромир, все едно самият той ги е спечелил. Съученици на богаташкия син си спомнят, че Християн бил супер разглезено дете и демонстративно парадирал с възможностите на семейната каса.

Най-редовно се фукал пред съучениците си, като идвал на училище с различни скъпи коли, придружаван от по няколко горили, които всявали респект дори у преподавателите. Веднъж те без да искат изплашили до смърт ученичка, която почти припаднала при вида им. От този случай, гардовете започнали да чакат Християн в колите, докато свършат часовете.

Певицата Мария

Гущеров – младши обаче се възползвал по малко по-друг начин от протекцията на баща си. Той често си позволявал да обижда своите съученици, а на няколко пъти заплашвал със саморазправа други курназ момчета, които не му се давали. Най-много обаче обичал да се закача с по-бедните деца, чиито родители нямали толкова големи възможности.

В момента Християн се опитвал да наложи своя модел на поведение и на певицата Мария. Откакто са заедно, тя не си подавала носа навън, без да е придружена най-малко от трима бодигарда, които като зорки орли следят никой да не се приближава на по-малко от 5 метра. В същото време, Мария била глезена от съпруга си до безумие, като всеки ден получавала по няколко скъпи тоалета.

Според Мария „Всичко е платено“:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *