Новият мъж на Силвия Кацарова фалира

Силвия Кацарова беше една от естрадните икони с най-безупречен личен живот. Хвалеха я на всяка крачка за умението да остане с един и същи мъж в продължение на 30 години. Двамата със създателя на група LZ Милчо Кацаров бяха предпочитана двойка за мили семейни интервюта в навечерието на Коледа. Цялата тази идилия умря за един миг, след като Силвия решила да се порови в телефона на мъжа си и открила любовни есемеси.

С милионера Любо певицата намери щастието си
С милионера Любо певицата намери щастието си

Нататък за опитната туркиня станало лесно да разплете възела и да изкара доста смущаващи факти на бял свят. Оказало се, че ангелът Милчо има катран по крилете си. Той въртял тайна любов с 45-годишна дама, която след неприятен развод в Италия имала нужда от нова тръпка след завръщането си на българска земя. И първият, изпречил се пред погледа на красавицата с разбито сърце, бил съпругът на Силвия Кацарова. Той твърде лесно откликнал на емоционалния вик за помощ и страстта избухнала като атомна бомба.

Силвия и Милчо вече не са дует в живота, но продължават заедно да си изкарват хляба
Силвия и Милчо вече не са дует в живота, но продължават заедно да си изкарват хляба

Смешното в случая е, че Милчо Кацаров настанил новото си гадже в апартамент на същата улица, където живеел с изпълнителката на „Топъл дъжд“. Но това не е всичко, както се казва в една тв реклама. Наемът за жилището бил покриван на практика от самата Силвия Кацарова. Тя и съпругът й имали общ месечен бюджет, който бил попълван предимно от певицата, която ходела да се бъхти по заведения и частни партита, за да изкарва за насъщния. На Милчо доходът му бил по-малък, но това не пречело да отваря по-често от необходимото семейната каса, за да осигури спокоен живот на любовницата си.

След като истината излязла наяве, Кацарова предпочела да не вдига шумни скандали и да не търси сметка за вече направени прегрешения. Тя преценила, че е по-добре да запази приятелски отношения с Милчо, който е и неин бизнес партньор. Вместо това изпълнителката от турски произход решила моментално да намери отговор на предателството на съпруга си и се метнала в обятията на друг мъж.

„С Милчо изживяхме много хубави години. Началото беше ужасно трудно. Неговите родители не искаха и да чуят желанието му да се обвърже с туркиня. Трябваше да се преборим за нашето щастие. След това явно някой отгоре се съжали над нас и ни даде чудесен живот заради усилията, които положихме да спасим любовта от предразсъдъците. Но с времето любовта си отива и остава само приятелството. Той не е бил чист като момина сълза, но не искам и не мога да го зачеркна от живота си“, твърди Силвия Кацарова.

Певицата дълго отрича, че семейният й живот куца, като в същото време двамата с мъжа й тайничко подготвят развода. „Стига сте ни разделяли с Милчо, не вярвайте на жълтите истории обявява Кацарова и само месец по-късно подписва необходимите документи пред съдията. Тайната й почти моментално излиза на бял свят. Гарнирана е с новината, че Кацарова си е уредила интимните дела и вече върти любов с нов мъж. Двамата без забавяне подготвят и сватба.

„Признах на най-добрата си приятелка, а на другия ден цяла София знаеше, така става в този живот. Няма как да опазиш нищо от любопитните очи. Отново съм щастлива и не смятам за нещо лошо да облека отново бялата рокля“, категорична е Силвия Кацарова.

Непосредствено преди сватбата тя за пръв път в живота си започва драконовска диета. На практика не слага почти нищичко в устата си в продължение на дни само и само да се хареса на бъдещия си съпруг Любо.

„Гладуването не е любимото ми занимание, но понякога е полезно, за да се почувстваш отново млада и енергична. Сега съм се отдала на разделно хранене и почти изхвърлих месото от менюто си. От време на време си позволявам малко пилешко. Усилията ми дадоха резултат.

Я вижте каква мацка съм станала усмихва се Силвия малко преди да се качи в доста очукания си Мерцедес, създаден преди поне 15 години.

Не е ясно защо нейният Любо не й е взел още по-нова количка. Казват, че е милионер. В студентските си години се проявил като талантлив инженер и го поканили на работа в Германия. Там събрал достатъчно, за да се нарече богаташ в собствената си страна. Любо уж купил огромен имот за себе си и новата си съпруга на слънчев склон в „Бояна“. Притежавал още имоти във Виена, вила в Алпите, а отскоро е инвестирал и в страхотна къща на Българското Черноморие. Според пикантната мълва в музикалните среди обаче неотдавна Любо банкрутирал. Той имал колосални дългове към банки, а някои от най-печелившите му бизнеси фалирали.

„Никога не съм се интересувала колко пари има новият ми мъж в банковата сметка. Нелепо е някой да ме подозира, че на тези години съм тръгнала да си ловя заможен съпруг. Самата аз си изкарвам достатъчно. Да не се урочасам, хората не са ме забравили и все още ме канят да им пея. Но вече ми е трудно да поема повече ангажименти.

Твърде много пътуваме с Любо не ни стигат две седмици, за да си обиколим имотите. А и далечните дестинации ни привличат. Решила съм да живея ден за ден. Никой не знае какво ще му се случи утре, така че се радвам на сегашния миг. Не съм като някои колежки, които явно са захапали сцената и не пускат, докато могат“, заявява Кацарова, явно опитвайки се самата тя да захапе Лили Иванова.

Между двете от години има вражда, въпреки че конкретният повод за разпалването й и до днес не е съвсем изяснен. Лили запазва ледено мълчание, но Силвия все намира повод да удари по реномето на своята дългогодишна конкурентка на сцената. Твърди се, че някога Лили се изсмяла на певческите способности на Теди Кацарова, което страшно разлютило майка й. Силвия не дава и косъм да падне от главичката на своето чедо и беше готова планина да повдигне, само и само да я направи певица. Засега без особен успех.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/Nbitkyp9lrQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *