Новинарят Ники Дойнов пести за сватба

Ники Дойнов

  Един от най-заклетите ергени в редиците на Нова – Ники Дойнов, е решил, че вече е крайно време да се разпише с любимата си в Гражданското. През последната година новинарят е загърбил купонджийския си начин на живот и не се вясва на купони, както често правеше преди.

В редки моменти на откровение той споделя пред колегите си, че е готов на подобна важна стъпка с приятелката си и няма против да увеличи бройката в семейството си.

Че Ники Дойнов има сериозни намерения за промяна в интимния живот, личи и от това, че от няколко седмици пърпори из улиците на София с нова кола. Водещият е сменил спортното си возило с ново, тип „комби“. Както е известно, това са т.нар. семейни автомобили, които са широки, имат голям багажник и са идеални за двойка с повече от едно дете.

Hиkи Дойнов е горд шофьор на „Опел Астра“ – комби. Въпреки, че засега се вози сам, в скоро време водещият планира да запълни свободните места със съпруга и дечица.

Засега обаче звездата от централната емисия „Календар“ все още се вози сам на новата си придобивка. Той я използва като транспорт до сградата на Нова и макар че колата има не много тузарски вид, пред колегите си споделя, че е доволен от възможностите й. Клюкарите в частната медия обаче издават, че досега Ники не е водил нито веднъж гаджето си в телевизията и го крие дори от най-близките си приятели в нюзрума.

Впечатление прави и любопитната подробност, че в последно време водещият е станал изключително спестовен. За разлика отпреди, когато пръскал заплатата си още през първата седмица, сега всеки харч на Дойнов бил обмислен и той се стараел да живее възможно най-скромно. По тази причина, тази есен решил, че няма нужда да си купува ново яке и се подвизава с миналогодишната си черна пухенка. „Сигурно пести за сватба“, не спират да одумват новинаря клюкарите в Нова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Новинарят Ники Дойнов пести за сватба"

  1. gagos   03.01.2013 at 17:48

    ami pesti pari,samo da vidite onazi kriva fizoinomia na mackata,da povurnesh,maina.:)i az da biah i az shtqh da q skria,ako ima pari puk onazi,shte papkam:)))))))))))

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *