Новата песен на Елица и Стунджи за „Евровизия“ – пълен провал!

Елица и Стунджи

Отчайващи са песните, между които българският зрител ще трябва да избере с есемеси коя ще ни представя на финала на Евровизия в Швеция. Хвани едната, че удари другата! Елица и Стунджи този път ще се изложат с гръм и трясък на световния форум, потресени са в шоусредите.

Най-гротескна е тази, която трябва да ни вдъхне шампионско самочувствие! Точно сега и да искаме, хич не можем да им повярваме. И не че чуждоезичната публика ще разбере посланията ни, но текстовете им са направо отчайващи. Все едно сме завъртели копчето на приемника и оттук-оттам сме хванали по някоя дума. Връзката между тъпоумията, представяни като авторско творчество на фолклорна основа, са подвикванията, йоканията, тресенето на Елица.

И пак познатите до болка барабани. Музикалната композиция е една такава, никаква, трянка-флянка… Измъчено!

Личи си, че се прави опит да се стигне нивото на „Вода“, с която изненадахме Стария континент през 2007 г. Личи си и че няма как успехът да се повтори. Просто е много вярна поговорката, че никой не може да надскочи себе си. Личи си и друго – че Елица и Стунджи май вече наистина не са гаджета. Не че ни е работа, но няма ли хъс – умряла е работата!

Решението на БНТ да не прави предварителен конкурс, а служебно да реши пак те да ни представят, също е признак на слабост. Хем няма пари за прослушвания, комисии и т.н., хем няма избор на песни и таланти.

Никого няма да впечатлим на финала в Малмьо, която и от трите да изберем. Не е до черногледство, а да бъдем реалисти и да си го знаем отсега! Защото след месец май, като мине данданията, ще има пак цяла година, в която или нищо няма да измислим относно нашето представяне, или ще сеем плява.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *