Новата „Мис Плеймейт“ Силвия Бахати била танцуваща проститутка по заведенията!

Силвия Бахати

  “Не правя секс за пари!“ е любимата фраза на всяка родна миска, моделка или дори най-обикновена хубавица със силиконови плакати. Евтината визия, чиято поддръжка всъщност излиза доста скъпо, винаги буди съмнения за това как се е сдобила с нея притежателката й.

Такива не закъсняха и за най-прясната носителка на титлата „Мис Плеймейт“ Силвия Бахати, окичила се с короната на церемония в Банско през уикенда. Още дни преди самата церемония за конкурса в публичното пространство тръгнаха слухове, че победата за пореден път е нагласена и Силвето от Велико Търново ще грабне приза. Въпреки че прогнозата се сбьдна с точност, блондинката не престава да се оправдава как е станала победителка по честен начин след гласуване в интернет. В същото време наследницата на Златките не отрича, че има до себе си богат мъж, готов на всичко да задоволи нейните претенции.

За силиконовата миска има и друга, още по-пикантна информация. Силвия от няколко години е част от шоуто „Сикрет гардън“ на станалата Мис „Дупе“ Биляна Йотовска. В него, оскъдно облечените девойки изнасят еротичната си програма по нощни заведения, а на голата им плът, обсипана с пайети и звездички, се радват клиентите – заможни мъжаги с тлъсти портфейли.

Най-интересната информация за проявата е, че всеки може да има която хубавица си поиска, стига разбира се, да плати достатъчно висока цена. Уговорката е забавлението с танцьорката да остане в тайна, скрито зад алибито, че шоуто е еротичен спектакъл, а не място за избор на елитни компаньонки с виртуозни умения в секса.

Неслучайно преди две години самата шефка на „Сикрет гардън“ Биляна Йотовска изплува от чуждестранен сайт за проститутки, където позираше чисто гола, редом до друга видна плейбойка и вече ВИП брадърка – Златка Димитрова.

Дали и наследничката на титлата й Силвия Бахати е заработвала хонорарите си по този начин, никой не може да каже със сигурност. Ясно е само, че девойката със силиконова пазва се стреми да изгради имидж на добро и порядъчно момиче в обществото. Минути след награждаването си за Мис „Плеймейт“ болярката обяви, че най-важната й цел е да завърши висшето си образование по психология в университета в родния си град. От думите й излиза, че когато не е заета с чекнене из нощни клубове, Силвия е прилежна студентка и заляга над дървената банка по време на лекциите във ВУЗ-а.

Любопитна подробност е, че един от любимите девизи на новата Златка е „Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка“. Госпожица Бахати може да е научила слогана покрай участието си в конкурса „Мис Лошо момиче“, който печели преди време или просто да се е убедила, че изразът „Добрите момчета отиват в Рая, а лошите – където си поискат“, важи изцяло и за представителките на нежния пол. Дали титлата „Мис Плеймейт“ ще превърне силиконовата гърла в поредната ВИП персона от родния хайлайф, зависи от самата нея и това как ще изиграе картите си занапред. По всичко обаче личи, че болярката отдавна си е поставила за цел да блесне като звезда и за да не изглежда скучна с невзрачната си фамилия Димитрова, я е сменила с екзотичната Бахати.

Според запознати думата идва от езика суахили и значи „щастлива“. Силвия я чула за първи път преди 4 години, когато била на почивка в Танзания и един от местните непрекъснато я повтарял като пожелание към нея.

Мариан Вълев

Минала Куката от “Под прикритие”

Въпреки обяснението, че има сериозни отношения с проспериращ млад адвокат от Велико Търново, още през лятото светската мълва свърза името на Силвия Бахати с Мариан Вълев въртял любов с новата Мис Плеймейт един от популярните родни мачовци – Мариан Вълев, по-известен като Куката.

Силиконката и актьорът имали секс афера, тръгнала от общото им участие в клип на нашумяла марка мастика през горещия сезон. Новата плеймейтка завъртяла главата на Куката и само няколко дни след запознанството им се метнала в леглото му.

Горещата история обаче приключила не след дълго, защото в играта се намесила актрисата Снежана Макавеева, водеща се като сериозна приятелка на Куката. Девойката разконспирирала изневярата на любимия си и за да не я загуби, актьорът побързал да разкара мимолетното си увлечение в лицето на миската.

И Бахати, и Мариан Вълев обаче отричат да са имали нещо повече от „професионални отношения“. „Ами какво да кажат всъщност: „Да, чукаме се!“, смеят се на „опровержението“ им светски персони.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *