Новата жена на Денис Ризов може да му е дъщеря! Вижте я тук!

Денис Ризов
Денис Ризов

Бившият съпруг на Наталия Симеонова – Денис Ризов, отново лети на крилете на любовта с младо гадже, видяха с обективите си папараците. Някогашният фронтмен на рок група „Ахат“ и настоящ бизнесмен, продуцент и водещ е хлътнал по блондинка, която може да му бъде дъщеря. Също толкова млада и руса бе и предишната му изгора.

След раздялата с жена си Наталия Денис се превърна в апетитна стръв за родните златотърсачки. Когато напусна семейството си, той се кълнеше, че занапред няма да се обвързва сериозно, но бързо промени решението си. Причината за това бе

Ризов паркира мерцедеса си и слезе да побъбри по мобилния си телефон. През това време приятелката му търпеливо го чакаше в колата.
Ризов паркира мерцедеса си и слезе да побъбри по мобилния си телефон. През това време приятелката му търпеливо го чакаше в колата.

сексапилната Виктория, която изпълняваше ролята на мълчаливата котка в предаването му по БНТ. Сексапилната блондинка така влезе под кожата на шоумена, че той загуби ума си по нея. Дори смяташе, че е открил новата жена на живота си, но съдбата го опроверга.

Денис заряза Виктория, защото тя го направи за смях пред всичките му приятели. Младата дама си имаше и друг любовник, за когото само Ризов не знаеше. А когато най-сетне разбра, че изгората му тъче на два стана, я натири не само от сърцето си, но и от тв екипа.

Милионерът рокаджия вече не крие, че гримьорката Александра, която разкрасява екипа и гостите във вечерното шоу „Дениси приятели", е новата му любов.
Милионерът рокаджия вече не крие, че гримьорката Александра, която разкрасява екипа и гостите във вечерното шоу „Денис и приятели“, е новата му любов.

Въпреки че след преживяното унижение Денис се зарекъл повече да не върти любов с колежки, стрелите на Амур отново го пронизали на работното място. Бившият на Наталия Симеонова изведнъж разбрал, че е влюбен в гримьорката си Александра, и направил необходимото, ното за да изживее красиви мигове с нея. Завел я дори в Америка, където има имоти и бизнес. „Прекарахме чудесна лятна ваканция в САЩ“, хвалела се впоследствие русокосата дама пред хора от обкръжението си.

Тези дни Денис бе уловен да се разхожда с новото си любовно завоевание по централните софийски улици. Влюбената двойка се придвижваше с купения директно от Германия мерцедес на рокаджията милионер.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *