Никол Станкулова забърса милионер

Никол Станкулова заби реститут
Никол Станкулова заби реститут

 

Синоптичката на Нова тв Никол Станкулова си хвана поредния богаташ. След като приключи 3-годишна връзка с Ангел, чийто баща е собственик на фирмата „Градус“, дългокраката красавица се залюби с милионера Александър Димитров, известен в светска София с прякора си Наско Носа.

38-годишният Наско е реститут и е собственик на няколко от най-престижните сгради в центъра на София. Младият милионер притежава имоти на топ локациите „Оборище“, „Витошка“, „Граф Игнатиев“ и „Шипка“, които отдава под наем.

Никол Станкулова Преди около месец Наско Носа завършил ремонта на баровски тризонет, в който се нанесъл с изгората си Никол. Малцината, които са влизали в жилището в центъра на София, разправят, че синоптичката се ориентира отлично не само на климатичната карта, но и в икономическата обстановка.

„Никол не е имала бедно гадже през живота си – даже като ученичка ходеше с най-богатия в школото. Майка й не разрешава тя да си хване някой посредствен. Види ли, че около нея се навърта беден мъж, на секундата ги разделя“, твърдят приятелки на хубавата Станкулова.

Според тях преди месеци Никол била зарязана от гаджето си Ангел заради дребни лъжи, в които той я уличил. Според други обаче Никол скъсала с Ангел под давление на майка си. Родителката била ядосана, че в милионерското семейство не искат щерка й за снаха. Намирали я за доста посредствена и меркантилна, плюс това не била от сой.

Новият на синоптичката не може да се мери с наследника на пилетата „Градус“, но пък и неговата банкова сметка не е за подценяване. Наско Носа има къща в Сен Тропе, купена още преди 6 години и шофира „Ферари“ 0430, купено само дни след като се залюби със Станкулова, може би, за да е на нивото на предишното й гадже.

„На Никол й е време да се жени и майка й най-сетне успя да намери подходяща партия“, коментират синоптичката на Нова тв нейни приятелки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *