Никол Станкулова – гадже на милионерско синче

Никол Станкулова

  С кого спи синоптичката манекенка Никол Станкулова? Този въпрос вълнува много от феновете на тазгодишния „ВИП Брадър“. Водещата на прогнозата за времето по Нова телевизия е най-красивата жена в Къщата и в това си качество е муза на злите езици, които й приписват какви ли не връзки. Никол бе спрягана за гадже на тв продуцента Ники Николов и на роден олигарх, но истината е по-различна.

Вече 4 години откакто г-ца Станкулова излиза със сина на производител на замразени пилета. Гаджето й, за което самата тя отказва да говори пред журналисти, се казва Ангел и носи колоритния прякор Малкия Градус. Младежът движи в компанията на други синковци на баровци и често отскача с тях до екзотични точки на планетата, за да купонясва.

Преди известно време Никол и Ангел се бяха разделили за кратко заради нежеланието на синоптичката да задълбочат отношенията си. Станкулова категорично отказваше на приятеля си да се изнесе от дома на родителите си и да заживее с него.

Гаджето на Никол - Ангел

Впрочем в това отношение ситуацията не се е променила и до днес. „Толкова е хубаво някой да се грижи за теб, да ти готви!“, заявява водещата, парирайки всякакви опити да бъде извлечена от бащиното й огнище.

Гаджето й Ангел е блян за повечето манекенки и златотърсачки. Те само чакат Никол да му обърне гръб, за да му се накачулят. За тяхно съжаление Малкия Градус все още е хлътнал до уши по синоптичката и не ще и да чуе за друга.

Ангелов помага на баща си в търговията с пилета и разполага със собствена охрана. Никол обаче не смята, че след като се е влюбил лудо в нея, е хванала Господ за шлифера. „Нашата връзка е като всяка друга“, заявява тя. И бърза да уточни, че партньорите й винаги са били мъже с финансови възможности и досега не й се е случвало да приема пари и скъпи подаръци срещу секс.

В Къщата на „ВИП Брадър“ Станкулова открехна леко завесата на личния си живот признавайки, че е набила бивш свой интимен приятел, понеже не се държал достатъчно мъжки. „Беше безхарактерен. Непрекъснато се съгласяваше с мен и това ме изнервяше. Накрая не издържах и му ударих една плесница!“, разказа Никол.

Преди време в интервю за мъжко издание тя пък издаде, че е пристрастена към секса. Именно с креватните упражнения поддържала стройна фигурата си. „Нормално е на моята възраст да правя секс 4-5 пъти седмично. Всъщност всяка вечер“, сподели метеороложката, за която се носят слухове, че е нимфоманка.

В началото на любовния си живот Станкулова била много консервативна. С времето обаче се отракала достатъчно в леглото и започнала да диктува на партньорите си как точно да я любят, че да я задоволят на сто процента.

 

Никол с майка си Елена

Майка й решава с кого да ляга

През целия си живот Никол е бутана към върха от свръхамбициозната си майка Елена. Госпожа Станкулова започнала да я пробутва още от малка на всевъзможни кастинги и следяла кариерата й да върви нагоре. Тя дори решавала с кого да излиза девойката. Стигнало се даже до там, че Елена четяла любовните писма на щерка си, за да се увери, че не я сваля някой неподходящ.

Госпожата одобрявала сегашния интимен партньор на Никол. Категорична била, че Ангел е най-доброто и успешно реализирало се в живота гадже на дъщеря й.

„Сега когато Никол е в Къщата, двамата с баща й я гледаме непрекъснато, а всеки понеделник Ангел идва у нас, за да се видим и да си поговорим“, призна наскоро Елена Станкулова, която работи като психолог в полицията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *