Никол не познава парите!

 

Никол Станкулова

Вчера се разбра, че красавицата Никол Станкулова не разпознава банкнотите. Начетената красавица изненада всички с незнанието си кое на коя историческа личност е върху българската банкнота от 20 лв.

Така за първи път красивата синотичка се издъни пред феновете на предаването. До сега тя нямаше по-голяма издънка. Вчера съквартирантите бяха за пореден път разделени на два отбора- сини и червени.

Но този път имаше две особености в това разпределение, първото това бяха последните номинационни игри за този сезон, а от друга страна капитан бяха двете гаджета Камелия и Люси. Камелия предвождаше синия отбор, а Люси червения. Отборите отговаряха на въпроси, задавани от красивата водеща на „Аз обичам България“ Евелина Павлова. Така на въпроса, на банкнотата от двадесет лева коя историческа личност е изобразена, Никол не успя да се сети.

Факт оказал се неочакван за зрителите на шоуто, защото Никол успя да се превърне в техен любимец  до някъде. Все пак интернет потребителите я оправдаха с довода, че очевидно момичето разполагало с по едри банкноти и затова не знае, че именно образът  на Стефан Стамболов е изографисан върху двайсетачката.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/PLN1pO3bPzk

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Никол не познава парите!"

  1. mina   09.11.2012 at 19:22

    golqmata rabota,4e ne znae banknotite i az ne gi znam tova ne e sramno sramno e da ne znae6 ot ob6ta kyltyra darjavite i stolicite im a tova e dremno

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *