Николета уредила булчинската рокля на Яна Акимова

Николета Лозанова
Николета Лозанова

  Николета Лозанова се е изявила като стилист и съветник на булката Яна при избора й на сватбена рокля, научихме. Ефирната одежда с голи рамене и натрюфен двоен шлейф е по модел на ливанския дизайнер Ели Сааб. Роклята обаче била ушита в Милано. До модната столица на Европа Яна и Петко пътували през септември.

„Николета им препоръча една много добра дизайнерка и малко, след като Димитров си избра своя костюм в „Агресия“, двамата отпратиха за Италия на среща с нея“, докладваха запознати.

Яна бе скромна в избора на аксесоари
Яна бе скромна в избора на аксесоари

Заради роклята се наложило и сватбата да бъде отменена от 12 за 20 октомври, тъй като италианската дизайнерка поискала повече време, за да я ушие. За услугата получила не повече от 10 хил. евро, твърдят осведомени.

Бизнесменът и Яна организирали и сватбата не без помощта на плеймейтката. „Николета много ни помогна. Даде и ценни съвети на Яна, все пак тя вече измина пътя към олтара преди три години“, разправял Петко пред приятели.

По съвет на Лозанова Яна не бе сложила никакви бижута по себе си, освен дребни перлени обици. Скъпоценности, поне за пред гостите, не й подари и свекърва й, както обикновено се случва по традиционните български сватби.

Николета пък дефилира с рокля на „Алекзандър Маккуин“, на който е чантичката й, тип портмоне. За разлика от булката, водещата на „Поверително с NL“ провеси от ушите си обици на „Шанел“, а сексапилното си тяло качи върху токове на „Салваторе ферагамо“.

 

Ризата на Петко е от египетски памук
Ризата на Петко е от египетски памук

Баща и син Димитрови с еднакви костюми

6-годишният син на Петко Димитров, Виктор, бе негово умалено копие. Не само за младоженеца, но и за наследника му костюмите бяха ушити от модна къща „Агресия“.

Петко се ожени с церемониално облекло, подбрано специално спрямо неговата атлетична визия. Костюмът в благородно сиво е от английския плат „Скабал“, като сакото бе обкантено със сатениран черен кант. Под сакото и над ризата бизнесменът избра елек в сиво с метален блясък, а вместо вратовръзка – фишу от жакард.

Платът на ризата му е изтъкан от възможно най-скъпия египетски памук. От „Агресия“ го облякоха от глава до пети – даже и чорапите му. Същият костюм, но в умален вид, облече и Виктор Димитров.

Техните дрехи са подарък от собствениците на българската модна къща. Иво Тонев също се барна в неин костюм с втален силует, ушит от платове на „Ерменджилдо Дзеня“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *