Николета с дизейнерски тоалет за над 4 бона

Николета Лозанова с Иван и Андрей на финала на "Къртицата"

  Почти 5 бона лична пара струвал финалът на най-мащабното риалити у нас „Къртицата“ на ководещата Николета Лозанова, изчислиха осведомени. Плеймейтката се изръсила с въпросната сума, за да бъде третинка на титулярите Иван и Андрей, докато обявяват кой е къртицата.

Шоуто, в което Николета влезе като участник и излезе като водеща на дневните епизоди, приключи с 6-часов финал в понеделник. На него Лозанова се появи с фамозен тоалет в телесен цвят. Сред публиката моментално тръгнаха догадки кой ли е дизайнерът на плеймейтката, която в последно време залага на „Долче и Габана“ и „Дискуаред“.

Прилепналата по тялото на красавицата одежда обаче се оказа произведена в Неапол, където е базирана модната къща на дизайнера Емилио Пучи. Стилната рокля е съшита от френска дантела.

В империята на покойния маркиз, създадена в началото на миналия век, съпругата на Валери Божинов вече била със статут на ВИП-клиент. Като такъв й предложили да закупи елегантната дреха срещу 60-процентно намаление. Същата рокля „Емилио Пучи“ предлага на сайта си в интернет и с 40% отстъпка. Така фустата й излязла $ 2995, които според курса на БНБ излизат 4380 лв.

Роклята била ушита за два дни по поръчка на Николета, която пътувала до Италия специално, за да й вземат мерките. По нейно предложение дизайнерите дори внесли малки корекции към тоалета.

В оригиналния му вид той е без декорираните на места миниатюрни сребристи пайетки.

Разликата до петте бона „погълнали“ обиците на модната икона. За тях Николета заложила на българското. Висящите от ушите й аксесоари били творение на любимата й дизайнерка Искра Георгиева, чиито бижута започват от 200-300 евро нагоре.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *