Николета – сърдита и без грим! (потресаващи снимки)

Несресана и без грим Николета не е чак толкова ослепителна, колкото сме свикнали да я виждаме.
Несресана и без грим Николета не е чак толкова ослепителна, колкото сме свикнали да я виждаме.

  Николета Лозанова живее със самочувствието, че е най-красивата и сек*апилна българка и до известна степен има право. И за нейната хубост обаче е нужен дебел слой грим, а когато макиажът липсва, лицето й далеч не е толкова привлекателно. Тя трябва бързо да осъзнае това и да не си подава носа навън без да е напудрен.

За голямо разочарование на феновете си, когато не е на снимки за някое лайфстайл списание или не дава 5-минутна пресконференция, Николета кръстосва софийските улици неглиже и това е пагубно за имиджа й. Без грим, рошава, сънлива и облечена в спортни дрехи, плеймейтката е направо неузнаваема – на светлинни години е от блясъка, който излъчва от малкия екран и по светските партита. Точно в такъв неугледен вид я свариха през седмицата и папараците.

Когато няма грим, всички недостатъци по лицето лъсват. Сърдитият поглед пък съвсем превръща Николета в грозна гледка.
Когато няма грим, всички недостатъци по лицето лъсват. Сърдитият поглед пък съвсем превръща Николета в грозна гледка.

Четири дни преди старта на новото й предаване „Поверително с NL“ по TV7 личен шофьор откара плеймейтката до столичен салон за красота, за да й направят ноктопластика. Автомобилът, с който бе транспортирана съпругата на Валери Божинов, бе на ниво – джип „Порше“, но същото не можеше да се каже за самата нея. Звездата бе без макиаж и с вързана на кок коса, а нямаше и никакво настроение. Очите й бяха присвити в сърдита гримаса, сякаш всеки момент ще вдига грандиозен скандал някому.

Кадрите, които заснеха папараците ни, са досущ като онези от далечното минало на пловдивчанката. На фотосите от едно време тя също е доста невзрачна и прическата й е под всякаква критика, припомнят запознати.

Предаването й стартира в събота

Предаването на Николета си е поставило амбицията да размаже по рейтинг „Горещо“ на Венета Райкова. Супер шоуто стартира в събота по ТВ7 и ще се излъчва всяка седмица в 22,30 часа. Зад Николета стои мощен 20-членен екип на Иван и Андрей, а според мълвата бюджетът на новото шоу бил гигантски. Освен скандални интервюта, предаването на Николета ще излъчва и реални папарашки кадри.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *