Николета, спри да копираш Алисия! Излагаш се!

Николета - Алисия

Въпреки, че вече е законна съпруга на Валери Божинов, Николета не можа да намери покой в душата си и ида се отърси от сянката на предшественичката си Алисия, в която е маниакално фиксирана.
Когато изживяваше най-бурната си любов с вратаря Ники Михайлов, певицата го възпя в песен, а за награда той й подари куп екзотични пътувания и клипове. Черешката на тортата в един от тях беше басейн, в който плуваха красиви жълти и червени цветя, оформящи сърце.
Това вбеси Лозанова и тя не закъсня с имитация на подобен жест към Валери Божинов. Двамата бяха на поредния си екзотичен воаяж, когато в изблик на любов моделката изписа името на съпруга си с цветя в басейна.
„Как не й писна да копира Алисия, толкова ли няма свое въображение“, нервират се фенове във фейсбук след като Николета пусна снимката с басейна.
Въпреки, че Алисия и Ники уж се разделиха, Николета не спира да копира визията на фолк певицата. При последната си фотосесия тя показа стайлинг едно към едно с този на Алисия отпреди месец. Неотдавна Николета започна да върти волана на Ферари, за да не остане по-назад от вечната си съперница, която преди това в клип се снима с ферарито на Ники Михайлов.
„Колкото и да се натяга, Николета няма как да е № 1 в сърцето на Божинов, при положение че Алисия беше първата, която го дари с наследник.
Пък и става смешна с тези имитации. Навярно се надява, че така дразни Алисия, но показва единствено комплексарщина. На хората им писна да се занимават със заяжданията между двете и се чувстват унизени да коментиратн живота им под чаршафите“, негодуват стотици възмутени граждани в социалните мрежи. Според тях е абсурдно цяла България да следи как две жени си делят двама футболисти.
Във фейсбук дори се подготвя група под явното име: „Да забраним Николета и Алисия“, която ще призове съмишлениците да бойкотират всички публични прояви на двете дотегнали с враждата си жени.

Алисия посвети песен на Николета! ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *