Николета сигурна за VIP Brother, Памела Андерсън под въпрос!

Николета Лозанова

Жената на Валери Божинов – Николета Лозанова, май ще е първият ВИП участник в новото издание на VIP Brother. Това беше потвърдено и от самата плеймейтка в социалната мрежа.

Въпреки спекулациите по този въпрос, Николета косвено потвърди желанието си за участие в реалитито със статуса – „Николета да се яви в изповедалнята на VIP Brother!“. Това разкрива отчасти, че Лозанова се е навила срещу тлъст хонорар да стане една от вип съквартирантите тази есен. Най-вероятно тя ще влезе в къщата без мъжа си Валери Божинов и малката Никол. Все пак, още няма официално потвърждение от екипа на Нико Тупарев, но очевидно Ни Ло има позволение от тях да обяви участието си в ТВ формата.

Николета

В момента се носи упорит слух, че и Памела Андерсън щяла да участва в българското издание на ВИП Брадъра, но засега тази мълва също не е потвърдена официално. В интерес на истината почитателите на Николетка с нетърпение очакват нейните изцепки в Къщата и се заканват, че ще се абонират за денонощния канал на Брадъра, а ако Памела цъфне, Ни Ло щяла да я срази. Все пак ще е по-интересно в къщата да влезе нейната съперница Алисия.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Mw548FiHmd8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *