Николета се разчекна и в Гърция! Може ли да си държи краката затворени?

Николета билбордНиколета Лозанова цъфна на 120 билборда в България, най-вече по магистралите.

Тя с гордост показа някои свои части, известни на цял народ, като леко ги поприкри с къси панталонки.

Но това не я задоволи и вече се чекне по билбордове и в съседна Гърция.  Мургавелката е сключила договор да рекламира  енергийната  напитка ТAFF и я презентира по единствения начин, който знае – полуприклекнала, с разтворени крака и уста!

Бившата на Божинов се похвали сама в профила си в Инстаграм, че буквално спирала дъха на шофьорите и била загрижена някой да не катастрофира, докато гледа прелестите й. А това ставало и в Гърция, където много добре я познавали, понеже често ходела на почивка там.

Николета разкраченаСъмняваме се, че гърците изобщо знаят коя е Николета и така се прехласват, че едва не блъскат колите си в билбордовете, а някои се катерят по тях да докоснат снимката й, но както и да е.

Дамата, която пробива с изкуствени гърди, гол задник и пози на ръба на цинизма не е долюбвана у нас, камо ли при съседите.

Натъкнахме се на любопитна дискусия във Фейсбук, в която потребителите се питат кога за последен път някой е виждал Николета облечена. Едно сравнение между снимките, с които залива цялата мрежа показва, че облечените са много по-малко от разсъблечените, а дори да е с рокля, то цепката е до ушите й, а деколтето толкова дълбоко, че е истинска магия как силиконът й не се излива целия навън.

Николета гола

Явно плеймейтката намира за много секси да се разчекне срещу фотоапарата, защото две трети от позите й са такива, а любимите й са пък да си покаже задните части в спалнята или в банята.

Вероятно тя смята, че е мокрият сън на всички мъже.

Ние пък смятаме, че когато човек не може да блесне с интелект, се опитва да блесне с други свои части, което е тъжно и жалко.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *