Николета се натиска за тв кариера покрай „Къртицата“

Николета Лозанова

  От редова участничка в „Къртицата“ Николета Лозанова стана негова водеща, за да застане отново в светлината на прожекторите.

Вътре в риалитито плеймейтката се почувствала силно пренебрегната и недооценена както от страна на зрителите, така и от страна на участниците, и затова предпочела да седне на стола на водещата, вместо да стои в шоуто и да се пъне по мисии.

Силиконката беснеела, че не била в центъра на вниманието, както е свикнала, и че не й се обръща кой знае какво внимание.

Нито някой й правел комплименти, нито я четкал, нито пък я свалял…

"Къртицата"

На всичко отгоре ВИП-гостьт Денис Родман, който е фен на красивите жени, не я удостои и с грам внимание, а само помежду другото попита дали не е мелез – демек дали някой от родителите й не е тъмнокож… В същото време ексцентричният баскетболист отправи „неприлични“ предложения към други участнички в шоуто.

А пък секс символът на българския театър Деян Донков хич и не се захласнал по пищните форми на плеймейтката, както тя очакваше.

Николета била ядосана още, че опитите на продуцентите да я лансират, не дадоха желания резултат. Любовните драми на Емануела предизвикаха много по-голям отзвук в общественото пространство, отколкото напъните на Лозанова да мине на треден план. Какво ли не направиха от предаването, за да изтикат Ни Ло напред – ту викаха Валери да влезе при нея, ту вкарваха в Базата малката Никол… Но въпреки това, брюнетката остана в сянка.

Според злите езици Николета имала още една сериозна причина да не иска да е участничка в шоуто – уплашила се да не й се спукат циците.

Многобройните мисии в риалитито, много от които свързани с тежки физически изпитания, като нищо можели да повредят силиконовите й импланти и тя да стане за смях.

„Николета направи добре, че от участничка в шоуто, стана негова водеща, защото имиджът й на секс бомба съвсем щеше да се срути!

Всички видяха, че без грим, прически, тунинг и фотошоп плеймейтката е едно съвсем обикновено, дари невзрачно момиче, което няма нищо общо със звездния си блясък. Като почна да води риалитито Божиновица уцели две в едно – сега хем я дават най-много, хем се появява в ефир в целия си блясък, тъй като за нея се грижат един куп коафьори, гримьори и стилисти!“, клатят глава зрители наТВ7.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Николета се натиска за тв кариера покрай „Къртицата“"

  1. МОНИКА   16.04.2013 at 14:23

    Неприятна с лигаво поведение,държи се глуповато,преплита ръце и как допускате да си показва грозните къси крачета???

    Отговор
  2. buba mara   18.04.2013 at 11:30

    Kato im e tolkova akala na Ivan i andrei da q pokazvat…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *