Николета се намърда в дома на Ники Михайлов, натиска го за сватба

Николета НикиНиколета Лозанова не остана по-назад от бившия си мъж Валери Божинов и пусна мухата, че скоро може също да се ожени за актуалната си половинка.

Тя най- демонстративно се пренесе в дома на Ники Михайлов и напук на клюкарите се щракна в банята му. Този път не снима себе си, а написа на стъклената душ кабина:I love you“. След което пусна фотоса в собствения си профил в Инстаграм.

Мургавата и доста оборотна дама знае, че банята на Михайлов е доста известна заради нестандартния си дизайн. Особено след като беше широко афиширана в медиите от самия футболист, който покани телевизионен екип в дома си.

Явно фотосът идва като отговор, че Божинов щял да се жени за „дъртото си коте“ Биляна Дол. Николета не изтрая и ден зарязана. Веднага се лепна за новата си стара любов Ники Михайлов. Сега тя демонстрира близостта им и даде на всички да разберат, че не живее като монахиня, а е обичана жена. За първото никой даже не се е и съмнявал, заещото понятието „светица“ доста се различава от представата на хората за мъжемелачката Лозанова.

За обхванатите от амнезия, припомняме факти за голямото семейство. Николета още в началото на манекенската си кариера беше хвърлила око на Михайлов, но той се позабавлява с нея и я отряза. За отмъщение, тя се хвана с най-добрия му приятел – Валери Божинов и го омота, като забременя от него. Той се направи на джентълмен и заряза половинката си Алисия, за да се ожени за бременната плеймейтка.

Ники Михайлов пък се метна да утешава Алисия и прекара с нея близо три години, отглеждайки сина на Божинов, когото пък Лозанова не искаше и да види.

Семейство Божинови се раздели след шумен скандал, а Алисия и Ники ги последваха, но тихичко и по взаимно съгласие.

В момента колелото се е завъртяло отново и Ники Михайлов утешава Николета. Валери пък ще се жени за сръбкинята Биляна Дол, а Алисия се е метнала в обятията на Бирмата, който пък беше дълги години гадже на Преслава.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *