Николета откраднала и Ники Михайлов от Алисия

 

Николета Лозанова и Ники Михайлов

  Николета Лозанова е истинската причина за раздялата между Ники Михайлов и Алисия, се разбра ексклузивно. Плеймейтката е фаталната жена, разтурила 3-годишната връзка на врагинята си и бившето си гадже, с което имаше страстна интимна афера, преди да омае Валери Божинов. Двамата до ден днешен се срещат тайно в апартамент в столичния квартал „Люлин“, където прекарват часове. Какво точно правят през това време, не се наемаме да гадаем, но и вероятно не е прилично да се пише.

Факт е обаче, че двамата са забелязвани от източниците на няколко тайни явки в апартамент в 6-ата част на комплекса, намираща се срещу Кооперативния пазар. Последната им среща съвпада с периода, в който Ники Михайлов е скъсал с Алисия – преди 2 седмици. Вратарят на „Твенте“ и плеймейтката не пристигнали заедно на мястото и по всичко личало, че държат явката им да остане незабелязана.

Николета Лозанова била докарана от такси 15 минути преди пристигането на Ники. Оглеждайки се, тя влязла във входа от който имала ключ. Михайлов пристигнал със собствената си кола, паркирал зад блока и после също сам си отключил входната врата. Срещата между двамата продължила близо 3 часа, като на тръгване отново не излезли заедно, футболистът отфучал пръв с мръсна газ, а скоро след това друго такси прибрало и плеймейтката, дегизирана с големи слънчеви очила.

„Приличаха на любовници, които се срещат за бърз с*кс в ранния следобед. Какво друго ще правят гаджета, макар и бивши, толкова време вътре. Ако са били на гости на приятели, нямаше да си отключват сами входната врата на кооперацията“, коментират информаторите видели с очите си тайната среща между женената за Валери Божинов плеймейтка и вратаря, който до скоро се обясняваше в любов на Алисия.

Любовният четириъгълник между двамата футболисти, Николета и певицата изглежда е продължавал да се върти умело от Лозанова, въпреки че тя е семейна и има дете. Според запознати с интригата Лозанова има мотив да поддържа връзка с бившето си гадже, което сама замени за Валери. Божинов не може да се похвали с кой знае какви доходи, а и кариерата му е доста по-нестабилна от тази на Ники. Михайлов пък не е заплашен от фалит дори при евентуален провал на терена, защото може да разчита на милионите на татко си Боби.

„Николета добре си е направила сметката и Валери и Ники не са единствените мъже, които върти на малкия си пръст. Каквото и да се случи с брака й, тя няма да остане на сухо, нито пък без пари“, разкриват познати на Лозанова, които не са никак учудени от срещите й с Михайлов.

По думите им тя не е спирала да Плеймейтката на тайни явки с бившия си в апартамент в „Люлин” поддържа отношения с него, които на даден етап били уж приятелски, но и доста близки. Божинов дори бил наясно, че жена му се чува от време навреме с баджанака му, но смятал, че любовните отношения между двамата са в миналото, тъй като вратарят вече топлел леглото на неговата бивша половинка Алисия. Едва ли обаче знае за тайните им срещи чак в крайния столичен квартал „Люлин“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *