Николета не лъжи, че нямаш пластични операции! Вижте стари нейни снимки!

Николета Лозанова

  Плеймейтката Николета Лозанова лъсна в сайта на пластичния хирург Ангел Енчев като реклама за успешна реконструкция на скули. В този факт не би имало нищо необичайно, ако съпругата на Божинов не обясняваше убедено в интервюта, че единствената й пластична операция е силиконът в гърдите й.

На поставяне на имплантанти в скулите се решават много жени, които копнеят за повече изразителност на лицето и перфектни пропорции. Явно и атрактивната плеймейтка е прибягнала до скалпела на пластичен хирург, за да направи по-привлекателно лицето си.

От архивните й фотоси ясно и личи колко неизразителни са скулите преди да легне под ножа. Така може с просто око да се забележи, че лицето й с перфектни пропорции не е щедрост на майката природа, а на опитен пластичен хирург. Въпреки, че моделката упорито отрича да си е правила други корекции, снимките не могат да лъжат.

Защо Лозанова отказва да си признае за правените й пластични операции, остава мистерия. В световния шоубизнес примерите на жени подобрили външния си вид с естетична хирургия, са десетки. Двойничката на Анджелина Джоли Меган Фокс например не крие, че си е правила ринопластика, уголемяване на гърдите и устните, за да се превърне в „красив лебед“.

Оформянето на скулите изобщо не е единствената пластична операция, която плеймейтката упорито крие, убедени са почитателите й.

В зората на кариерата си Николета Лозанова има широк, месест и дебел нос който мистериозно днес се е превърнал в тънко съвършено носле. Освен това Лозанова си е оформяла и устните, като редовно ги подпълва с хиалуронова киселина твърдят запознати подробно разгледали нейните снимки отпреди години.

Последните новини около жената на Валери Божинов са, че тя ще се включи заедно с Азис в шоу по ТВ7 и ще се бори за награда от 150 000 лв. Преди това името й се спрягаше като евентуална участничка в отминалия „ВИП Брадър“. В крайна сметка тя не влезе в Къщата, тъй като изнервила продуцентите с огромните си финансови претенции. ТВ7 неизненадващо се оказа медията, която очевидно ще ги удовлетвори.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Николета не лъжи, че нямаш пластични операции! Вижте стари нейни снимки!"

  1. dolls   06.02.2013 at 16:11

    Малка изрусена п.чка, търсеше с години чичко, да я доведе в града, и да стане тя звезда. Николета се зовеше, с всекиго се тя е.еше, но за да стигне до елита, попреспа със 100 бандита. На конкурс след туй яви се, но съдбата я ориса, още няколко години, да си ляга с гадини. После нещо и потръгна, и на шопинг смело тръгна, пооправи си косата, тунингова телесата. И след туй отде се пръкна наш Валерчо, та отмъкна го Николтека от дома му и размъти тя ума му. Двамата се пое.аха, на хотели поживяха, а синът му и жената, да си вдигат чукалата. И когато се прочу, Никито корем наду и роди принцеска съща, Валко ся не ще да кръшне. Заживяха те щастливи посетиха и Кариби, е детето го забравиха, но нали пък снимки правиха. Всички са безкрай щастливи, Валко рита топка криво, Ники снима се без нужда, а Никол я гледат хора чужди. Ний пък хейтъри сме злобни, завистливци безподобни, пишем гадни кометари, но таквиз сме – комплексари. Ти, прощавай, Николето, ти, тийнейджърска просвето, но те молим с твойта излагация, не посрамвай наш’та нация.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *