Николета Лозанова с личен басейн в най-скъпия жилищен комплекс в София

Николета пази личното си пространство и спокойствие изключително ревностно
Николета пази личното си пространство и спокойствие изключително ревностно

  Плеймеитката и новоизлюпена тв водеща Николета Лозанова е превзела за собствено ползване един от трите закрити басейна в уникално скъпия жилищен комплекс Верту Резидънс“. Част от мезонета, който Валери Божинов купи преди година срещу 1 милион лева, пловдивчанката показа в предаването си „Поверително“, но доста от лукса, в който тъне, остана скрит за камерата.

Уникалният апартамент от около 400 квадрата е в кв. „Витоша“, в близост до бул. „Симеоновско шосе“. Комплексът се състои от едно сутеренно ниво с паркинг, над което са разположени три пететажни сгради с жилища и озеленено пространство между тях.

жилищен комплекс Верту Резидънс"
жилищен комплекс Верту Резидънс“

Всяка от трите сгради има собствено химическо чистене, безплатна за жителите на „Верту“ автомивка и СПА-център със закрит кокетен басейн, описват пред журналисти екстрите, с които е заобиколена плеймейтката, брокери, продавали имоти във въпросния комплекс.

Басейнът целогодишно бил годен за ползване, но този в сградата на Николета задоволявал почти изцяло нейните нужди. Много рядко някой от останалите обитатели на скъпарския имот ползвал плувното съоръжение, особено през лятото, когато общ открит басейн работи на разположение на целия комплекс. Нито веднъж обаче Николета не била забелязана да плажува редом до комшиите си. Плеймейтката предпочитала да поплува усамотена в закрития басейн, за да не бъде притеснявана от клюкарите в съседните блокчета.

жилищен комплекс Верту Резидънс"Пловдивчанката редовно ползвала и другите услуги на СПА – центъра – парната баня, финландската сауна и джакузито, като предварително се уговаряла с персонала да й записва часовете така, че съседи да не й нарушават спокойствието.

За сигурността на Лозанова и дъщеря й Никол се грижела денонощно охрана. По желание на собствениците на апартаментите до тях бил възможен и видеодостъп от контролна зала, но по обясними причини Николета отказала тази екстра в пакета от услуги.

На всички прозорци в мезонета на новата звезда на ТВ7 били монтирани слънцезащитни немски щори. Външната входна врата била специална – пожароустойчива. Интериорните врати в апартаментите пък били италианско производство, със същите били залостени дори мазетата. Настилката в мезонета на Николета била най-най-скъпата – от тиково дърво, с каквото били покрити и терасите й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *