Николета Лозанова си пада по виртуалния секс!

Николета Лозанова

Според нейни близки приятели, красавицата обичала да се разголва по скайп и да демонстрира своите природни дадености пред приятелите си. Дори се носят легенди за уменията й пред камерата, която била винаги включена на ON.

Засега се носи клюката, че хората вкусили прелестите на Ни Ло чрез Интернет, не са никак малко. Един от тях е син на актуален бизнесмен. Тайната на връзката между богаташкото синче и плеймейтката била пазена дълбоко и само малцина знаели за нея. Точно той споделил пред верните аверчета какъв стриптийз му спретнала Николетка по кабела. Палавницата има голям опит в подобни виртуални забавления, което от своя страна показва, че Николай  Михайлов и Валери Божинов безспорно са

Ни Ло

били свидетели на подобни изпълнения. Имайки предвид, че те ритат в чужбина ние не виждаме нищо странно или лошо в подобни изпълнения, предвид разстоянието което дели влюбените. Е сега на нас – простосмъртните, ни остава само да стискаме палци някое ексгадже на Николета да е снимал подобно изпълнение и да реши да го сподели с нас по Интернет.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/EdAEAatWAz0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *