Николета Лозанова се подигра с „Българската Коледа“!

Николета Лозанова призова към благотворителност от Малдивите
Николета Лозанова призова към благотворителност от Малдивите

Наглостта на новоизлюпената водеща Николета Лозанова достигна връхната си точка. Плеймейтката призова сънародниците си да бъдат солидарни с нуждаещите се и да отделят от хляба си за благотворителност, пращайки есемеси за кампанията „Българската Коледа“.

Абсурдът е, че мъжемелачката пусна съобщението в социалната мрежа фейсбук, като отбеляза в коментара си, че в момента почива на Малдивите. „Тази жена вече прекали. Троши хиляди левове, за да виси по плажовете, а призовава бедния български народ, който се чуди какво да сложи на трапезата си, да праща есемеси. Срам и позор! Поне да не натякваше на хората, че е на Малдивите“, коментираха гневни интернет потребители.

Николета Лозанова Валери Божинов МалдивитеАктивистите в мрежата се възмущават, че досега плеймейтката никога не се е включвала в благотворителни кампании. „Николета е изключително комерсиален човек и не прави нищо без пари. Неслучайно рекламира само парфюми и дрехи“, дразнят се във форумите, феновете забелязват, че откакто е водеща на „Поверително от НЛ“, носът на плеймейтката в е вирнал до небесата. Николета искаше да забие нож в гърба на Венета Райкова, с която уж беше приятелка. „Венета направи много за израстването и популяризирането на Николета. Лозанова обаче явно няма никакво чувство за благодарност.

За пари е готова на всичко. Не знам откъде има това самочувствие, след като рейтингът на предаването й е смешен“, възмущават се в интернет.

След като стана ясно, че Алисия и Ники Михайлов са заедно, Николета Лозанова веднага публикува във фейсбук снимки, с които да докаже, че отново е оплела в мрежите си Валери Божинов. За да покаже надмощие, тя дори е забранила на футболиста да използва социалните мрежи. Валери си направи профил във фейсбук веднага щом двамата се разделиха, и само допреди месец беше много активен онлайн. Откакто се е върнал в леглото на Николета обаче, на Божинов се наложило да забрави за всякакви социални мрежи. Единственото, което се появява на стената му в последните седмици, са постовете, които жена му публикува.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/xWlNbdaUt08

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *