Николета Лозанова, Валери Божинов и Алисия сред най-желаните участници във “ВИП брадър”

 

Николета Лозанова, Валери Божинов и Алисия

Тотален хаос цари в продуцентската къща на Нико Тупарев „Олд Скуул“. Час по час влизат звезди от всякакъв ранг, преговарят, подписват договори и пак не са наясно дали ще прекрачат прага на Къщата на „ВИП брадър“. Неяснотата тормози не само тях, но и самия шеф на риалитито Нико Тупарев. И причината е в сценария.

Всеки герой на тазгодишното издание има определена мисия – да се помири или да се изпокара тотално с най-големия си враг. Подчинявайки се на начертания предварително от Тупарев сюжет, екипът на риалитито преследва набелязаните звезди и ги агитира да вземат дейно участие в шоуто. Сред най-желаните били Николета Лозанова, Валери Божинов и Алисия. Тупарев преговарял вече с всеки от тях. Ако се вярва на мълвата, даже бил подписан и предварителен договор с Николета.

Николета Лозанова

Ако Алисия обаче откаже да заживее с баджаначката си под един покрив, плеймейтката може да влезе в шоуто за съвсем кратко.

Николета трябва да се постарае да задържи интереса на зрителите, като използва нещо по-различно от сегашните си похвати. Само с позиране и разголване няма да стане, зрителите вече са я виждали дибидюс. Лозанова може да удължи периода си във „ВИП Брадър„, ако заформи някоя интрига в шоуто. Така ще компенсира провалената идея на Тупарев за двубой с Алисия, коментират запознати. На този етап фолкпевицата упорито отказвала да участва в какъвто и да е проект с баджаначката си, така че на Николета отсега й се налага да мисли стратегии как да поостане в шоуто.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Николета Лозанова, Валери Божинов и Алисия сред най-желаните участници във “ВИП брадър”"

  1. Demetrius   27.10.2021 at 21:00

    This is my first time visit at here and i am really happy to read everthing at
    one place.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *