Николета и Валери плащат 35 000 лева, за да почиват на острова на Кейт и Уилям

Николета изкарала цялата сейшелска ваканция в този вид - по ц*ци

  Приблизително 35 хил. лева се изръси Валери Божинов, за да отведе жена си Николета в рая! Толкова показа простата аритметика за осемдневната екзотична ваканция на плеймейтката и футболиста на частния остров Норд Айлънд на Сейшелите.

Уникално красивото място в Индийския океан посрещна звездната двойка на 19 юни, два дни след финала на риалитито„Къртицата“, в което Николета се изяви и като участничка, и като водеща. Островът Норд Айлънд е предпочитана първокласна туристическа дестинация за безсметно богати хора, към които очевидно се числи и семейство Божинови.

Имали късмета да посетят райското кътче разказват за него като за божествено място – там природата изглежда като през първия ден след Сътворението на света.

Ето я вилата, в която Николета и Валери изкараха 8 дни и нощи за по $ 3000 (около 4200 лева) на нощ. В джакузито вляво се е чипкала и Кейт Мидълтън

Изумрудени лагуни, коралови рифове, уникална природа, райска градина от цветове и аромат на орхидеи. Кораловият пясък, ослепително бял, притежава удивителната способност да не се сгоре-щява неприятно дори при 30-градусова жега.

11-те луксозни вилички са скрити под кокосови, бадемови и бананови палми. Интериорът им съчетава уникален дизайн от дърво, ръчно дялан камък и стъкло. Къщичките са на метри от лазурния океан. Николета обаче предпочита вилните джакузита и басейните, изградени като разчупени слънчеви тераси и свързани със спалните помещения.

Божинови са отседнали във вила за 3000 долара на нощ. Двойката даже е минала тънко, се видя в интернет, тъй като в момента не е активният за острова сезон. Цените скачали двойно през нашата зима, за когато баровци от цял свят се редели на опашки, за да си резервират къщичка от рая.

Островът на Божинови от птичи поглед. Норд Айлънд е на 32 км северозападно от Махе -основният остров на Сейшелите. Двойката се придвижила между тях с хеликоптер

Не случайно населението на Сейшелите нарича острова на Николета и Валери „Кралския остров“, дестинацията бе предпочетена от принц Уилям и Кейт Мидълтън за медения им месец. В същия вилен комплекс, в който събираха тен Николета и Валери, отседнала и британската кралска двойка. С тази разлика, че край височайшите особи кръжали цяла орда слуги и придворни, докато Божинови били обслужвани само от трима сейшелци – готвач, гид и личен иконом, отговорен за вилата. Двойката залагала предимно на местни ястия. Националът наблягал на риба, морски дарове и ориз със силни подправки, включени в пакетите им за полупансиона, извън който храната била изключително скъпа. Усладила му се най-често срещаната в Индийския океан край Сейшелите голяма риба с розово месо – ред снайпър. Приготвяли му я на жар, директно на плажа. Вечерите пък приключвали със сейшелския ром „Такамака“. Напитката, традиционна за тези географски ширини, се произвежда от кокосови орехи. Николета предпочитала салата с артишокови и палмови сърца, маслини и местни гъби, а за десерт – плодови коктейли и сокове, изцедени от току-що набрани плодове.

Точно заради плодовете обаче сексапилната пловдивчанка изкарала няколко безсънни нощи.

На Сейшелите слънцето залязва рязко между 18,30 и 19 ч. и се спуска пълен мрак. Над палмите край вилата на Божинови плодоядни прилепи изкарали ангелите на двойката. Летящият бозайник, по-едър дори от нашенски гълъб, е сред топ атракциите на кораловите острови. Първата вечер, когато били атакувани от ято прилепи, Николета изпаднала в паника, че ще й изпият кръвта, докато спи. Успокоила се чак когато гидът й обяснил, че животинките не налитат хора и плеймейтки, а се хранят само с плодове.

Страданията на Николета около прилепите обаче са нищо в сравнение с тези на останалите обитатели на Норд Айлънд. Оказа се, те имали сериозни проблеми с ерекцията.

Репортер се престори на секретар на испански милионер и позвъни на телефона, посочен в сайта на острова в интернет. Наред с всички други въпроси, отговорите на които прочетохте по-горе, се поинтересува и с какви евентуално персони ще съжителства семейството на богаташа, ако наеме виличка от 1 юли.

Кокосовият орех с формата на женско дупе, виреещ само на Сейшелите, действа като мощен афродизиак

„Една българска двойка си тръгва тези дни. Останалите ни гости са няколко арабски семейства. И, молим ви, предупредете госпожата на вашия работодател да прикрива гърдите си, че монокините на българката избодоха очите на арабите“, предупреди служителката от другата страна на слушалката.

 

Носят си кокос афродизиак

Необикновен кокосов орех си донесли от Норд Айлънд Николета и Валери. Свещената палма Коко де Мер, виреела и по времето на динозаврите, в момента се среща единствено на остров Пралин.

Според местните плодовете действали като мощен афродизиак. Кокосовият орех от четириметровото дърво Коко де Мер удивително напомня на женско седалище, и то в реален размер. Любовните орехи, които на сей-шелските пазарища вървят по около 600-700 долара парчето, се изнасяли от островната държава само и единствено с разрешение на властите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *