Николай Гигов с високо кръвно

Съпругата на Гигов мери кръвното налягане по два пъти на ден
Съпругата на Гигов мери кръвното налягане по два пъти на ден

  Собственикът на „Локомотив“ (София) Николай Гигов си е довлякъл проблеми с кръвното покрай всичките грижи за футболния му клуб и бизнеса за милиони левове.

Непрокопсалият навремето като футболист на „Славия“ софиянец до неотдавна бил здрав като бик. Но дошъл момент, в който постоянният стрес му докарал проблема, наричан от някои специалисти „модерната болест“, тъй като преди 100 години, както и повечето сърдечни заболявания, почти не са съществували.

Николай ГиговОръженият бос бил посъветван от лекаря да избягва стресови ситуации, както и да не се ядосва за дребни грижи. Това обаче трудно му се удавало, тъй като Гигов тъче на няколко стана и ежедневно през ръцете му минават сделки за милиони левове.

Милионерът не излизал от къщата си без електронно апаратче за измерване на кръвното, докладват от близкото му обкръжение. В домашни условия съпругата му Евгения се е превърнала в лична медицинска сестра на мъжа си. Жени Гигова, която веднъж на високосна година се появава в компанията на благоверния си на публично място, мерела кръвното му по два пъти на ден – сутрин и вечер.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *