Николай Бареков слиза от екран, поема управлението на ТВ 7 !

Николай Бареков

Николай Бареков вече няма да се изявява като журналист. Легендарният водещ обяви, че занапред няма да води нито едно предаване по ТВ 7. Бареков се заема изцяло с управлението на най-амбициозния канал у нас, както и с новата телевизия „Нюз 7″, която ще стартира през пролетта.

„Ангажиментите ми като мениджър са повече и физически няма да ми е възможно да имам предаване. Жалко, защото журналистиката е голямата ми любов.

Може би след някоя друга година ще се върна на екран“, каза Николай.

През седмицата ТВ 7 направи трансферния удар на сезона, привличайки в екипа си Иван и Андрей и цялото им предаване „Станция Нова“.

Рубриките тръгват от началото на януари. Сутрешният блок пък вече ще се води от Витомир Саръиванов в комплект с Мая Костадинова.

Същевременно Николай Бареков отрече плъзналата мълва, че Мартин Карбовски също става част от екипа на ТВ 7. „Отворени сме за всякакви преговори, но с Карбовски нямам и не съм имал разговор. За последно съм го виждал преди година. Това е глупава интрига, около нас има достатъчно гръмовни новини и не е нужно да се съчиняват такива“, поясни Бареков.

Мениджърът на ТВ 7 опроверга и клюката, че Иван и Андрей ще получават по 50 000 лева на предаване. „Такива суми няма никъде по света, несериозно е. Истината е, че Иван и Андрей не дойдоха при нас заради парите, а защото виждат един мотивиран екип. Не крия, че целта ни е да посрещнем 2014-а година като телевизия №2 у нас. След време ще атакуваме и първото място“, поясни Бареков.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *