Ники Михайлов сложи рога на Алисия с Мара Отварачката!

Алисия и Ники Михайлов

  Страхотен скандал, гарниран със закани за бой, е припламнал преди броени дни между фолкпевиците Алисия и Мария, научихме от достоверни източници. Не е трудно да се отгатне, че причината двете да се превърнат от колежки в заклети врагини е настоящият любовник на първата, който се явява и бивш на втората – Николай Михайлов.

Публична тайна е, че похотливият вратар на националния отбор е изневерявал неколкократно на Алисия с Мара Отварачката. А ако се вярва на добре информираните и всичко знаещите колежки на чалга дивите, и до днес Михайлов не пропуска да утоли нагона си при миньончето от Стара Загора при всеки удобен случай.

Мария

Напоследък подмятанията, че върху главата й вече няма място за рога обяснимо докарвали Алисия периодично до състояния, в които прословутата женска злоба, породена от ревността, и опасението, че може да бъде зарязана и унизена от втори футболист след Валери Божинов, принуждавали звездата да бълва тонове обиди по адрес на съперницата си. И то без да се съобразява, че го прави на публични места, където жлъчните й коментари срещу Мара Отварачката със сигурност ще бъдат чути от нейни „уши“. С обидните квалификации на Алисия, че колежката и е уруспия, кавалджийка и въртиопашка, разбира се, Мария била подробно запозната.

„Тази, ако още веднъж я засека някъде, ще яде яко шамари!“, заканила се преди дни Отварачката, твърдят пред журналисти двама независими един от друг източници.

Флиртът между Мамин Ники и Отварачката избухна преди повече от година, след като чалга дивата назначи за личен шофьор близък приятел на вратаря. Подозренията, че певицата и футболистът са омешали тела и хормони се засили и покрай ваканцията на Мария в Сен Тропе, където по небрежна случайност Михайлов бе по същото време в личната си лятна резиденция. Масло в огъня наля и самата Отварачка, вплитайки буквата N във видеото към една от последните й песни – „Нещо крайно“.

Алисия

Заканите на Мария да посини разкрасяваното лице на Алисия я наплашили и тя се оплакала на ябълката на раздора – Николай. На плейбоя обаче явно му е интересно две жени да се дърлят за него и вместо да тушира войната, като прекрати напълно флирта си с Мара, от тежкарлък просто пратил гардове да пазят официалната му половинка.

Вече в пресата бе писано, че за да не става арена на грозни женски драми и скубане на коси, фризьорският салон, в който двете чалга диви се разкрасяват, избягват да им записват часове в един ден и по едно и също време.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ники Михайлов сложи рога на Алисия с Мара Отварачката!"

  1. Riksha   09.02.2013 at 2:49

    Мария е много красива! Обужавам я!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *