Ники Михайлов си поиска секс от Преслава с SMS-и! Преслава бясна, насмете Алисия!

Преслава

  Футболен женкар №1 у нас Николай Михайлов подпали поредната война в чалгата и окончателно доказа, че трудно ще бъде опитомен. Най-малко пък от кака си Алисия! Поредният селски панаир с участието на вратаря, звездата на „Ара“, колежката й от„Пайнер“ Преслава и нейния любовник Георги Станоев – Малката Бирма, се е разразил тези дни, научихме от добре информирани източници.

Маскарлъшката история се е завихрила преди около месец и половина, но кулминацията й била преди три седмици пред половин дузина свидетели във фризьорския салон на столичния хайлайф близо до бул. „България”. Там хитмейкърката на „Пайнер“ публично нападнала и сринала със земята колежката си, като ехото от крясъците на добричлийката огласяло с дни квартала.

Алисия

Не е трудно да се отгатне причината за скандала между двете певици – пореден опит на Мамин Ники да тръшне в кревата си Преслава.

Източниците ни предполагат, че всичко започнало някъде след края на прословутата екзотична ваканция на Николай и Алисия, на която националът я заведе, за да компенсира отсъствието й от фамилното коледно тържество на клана Михайлови.

След почти две седмици в компанията на бившата жена на Валери Божинов вратарят решил за n-ти път да си походи по чуждо, но се прицелил твърде нависоко. Не за пръв път бомбардирал с есемеси „златната кокошка“ на Митко Пайнера. Вероятно съдържанието им излязло от културния тон, на добричлийката й кипнало и показала съобщенията на Михайлов на гаджето си Малката Бирма.

Алисия и Ники Михайлов

На 24-годишния пернишки левент малко му трябвало и без да се бави, набрал мобилния номер на Алисия. Как е протекъл разговорът, само те двамата си знаят, но след него телефонният тормоз не стихнал.

Точно обратното – съобщенията се превърнали в откровени предложения за интимност.

Накрая ухажваната певица запретнала ръкави и сама разрешила проблема си. Удобен момент й изпаднал в разкрасителния салон, на който клиентела са две трети от чалга дивите. В края на февруари се случил ден, в който часовете на Преслава и Алисия съвпаднали.

„На такова унижение Алисия едва ли е предполагала, че ще бъде подложена. Горката така се шашна от нападките на Преслава, че си глътна граматиката. Беше на ръба да се разплаче, когато пайнерката й изкрещя в лицето: „Ти да не си сляпа?! Вържи си мъжлето, че стана за смях!“, пресъздават сценката столични клюкари. Всъщност скандалът от фризьорския салон бил преразказван и от самата Преслава още на следващия ден в посещавано заведение в центъра на София, където не останал нечут от посетителите му.

Припомняме, че това не е първият резил на Алисия в звездния салон. Неотдавна бе писано, че и баджаначката й Мара Отварачката й „крояла капата“. Араджийката си навлякла гнева на Мария с обидни квалификации, че е уруспия, кавалджийка и въртиопашка. Това вбесило заралийката и тя се заканила да оскубе косите на Алисия, засекат ли се двете край фризьорския стол.

А в разкрасителния салон вече изпитват все по-голям зор с прическите на Ники-Михайловица, за да отърват кожата й. С мъка разминават часовете й с тези на Преслава, Мария и Николета, която също чат-пат се фризира на въпросното място.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *