Ники Михайлов си взе джипа и охраната от Алисия

Срам не срам Алисия вече обика­ля по учас­тия съвсем сама, и то с овехтяло БМВ

  Алисия търпи неудача след неудача от раздялата си с Николай Михайлов. 25-годишният милионер е прибрал от певицата и последните си аванти, които доскоро тя бе привилегирована да ползва като негова (уж) приятелка – джип и охрана.

От десетина дни изпълнителката на нежната балада „Познавам ли я“ е принудена да пътува за участия без обичайните екстри. Допреди това фолкдивата не показваше носа от дома си без двамата здрави мъжаги. Бабанките й назначи вратарят не защото нещо или някой застрашаваше живота на Алисия, а за да си чеше крастата самият той, демонстрирайки висок стандарт и самочувствие.

Ники Михайлов си взе обратно и луксозния мерцедес, и гардовете, които доскоро бяха на разположение на фолкпевицата

Началникът дори бил разграфил задълженията на мускулестите гавази. Единият получил ролята да играе ходеща закачалка – пренасял тоалетите, микрофоните, саковете на шефката си, кавалерски я отменял в носенето на чантичката. Другият пък бил натоварен с функциите на шофьор. Най-важното му задължение било да й отваря вратите на джипа на холивудската, пардон, вакарелската звезда. Тези дни обаче за наблюдателните фенове на Алисия не остана незабелязан фактът, че любимката им рязко е понижила класата на джиповете си – от последен модел „Мерцедес QL“ на БМВ Х5, произведено преди 5-6 години. Причината, оказа се, била в Михайлов. Като типичен милионер, използвал за определено време известна дама в леглото си, решил да събере докрай вересиите си.

Без да му пука, Михайлов пренасочил и зачислената на Алисия охрана, и „Мерцедеса“ към себе си. Сега из столицата двата черни джипа се движат като мутренски кортеж от времето на СИК и ВИС-2 и всяват смут из простолюдието, още повече че и регистрационните им номера са едни и същи: 1313.

С раздялата с Михайлов за Алисия се отворило и допълнително перо в месечните й разходи: бензин. Докато хората на Михайлов я обслужвали с личния му джип, на певицата не й се налагало да пълни резервоара му с пари от собствения си джоб.

Любопитна подробност е, че останала без „Мерцедес“ за 150 хил. лева, звездата трябвало да претърпи унижение да се качи и да шофира саминка БМВ-то за 40 бона, подарьк от така ненавистния й бивш мъж Валери Божинов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *