Ники Михайлов пръснал 500 хилядарки за парцалки на Алисия

Ники Михайлов и Алисия

  Доста надълбоко в джоба на Ники Михайлов е стигнала ръката на бившата му приятелка Алисия. За тригодишната им любовна история, ако въобще в нея вратарят е вложил някакви чувства, чалга звездата го ошушкала с почти половин милион лева, пресмятат грубо от близкото обкръжение на национала.

Преди да вpеме решение да прекрати отношенията си с певицата, Михайлов въобще не пестял в харчовете си по нея. „Поне Никито не е циция. Нали разполага с много пари, не си броеше пачките тръгнеше ли да пилее по Алисия. Постоянно й купуваше подаръци, кога парфюмче, кога дрешка, кога цветя“, коментират източниците ни приключилите отношения между вратаря и фолк звездата.

Алисия и Ники

Цитират дори конкретен случаи, при който в едно от посещенията си в София по време на пауза на холандското първенство стражът на „Твенте“ оставил в столичен мол близо 3000 лева в бутик за бельо. Него Мамин Ники напуснал с торба, пълна с няколко чифта червени сутиени и прашки след което ги подарил на Алисия.

Безброй били подобни случки, в които Михайлов инцидентно решавал да изненада половинката си. Като сюрпризите му никога не били за по-малко от четирицифрена сума. 5 бона пък му стрували прословутите 1001 рози, които баровецът поднесе на едно участие на Алисия в края на миналата година. И до днес се шушука, че това била цената, която платил, за да омилостиви певицата, хванала го в поредната му изневяра.

При всичките екзотични почивки на острови и в Сен Тропе бившата жена на Валери Божинов, разбира се, отново била на издръжка на съотборника му в националния отбор. Именно пред играчи в селекцията на Чичовото Михайлов се оплаквал, че разбира Божинов за делата, които води срещу Алисия относно издръжката на сина им Валери – младши, тъй като майка му харчела като мощна прахосмукачка.

„Добре, че не й приписа нито една от колите си, че щеше да погълне повече от четвърт милион. Даваше й да кара някои от автомобилите си, но си прибра ключовете“, казват още запознати.

 

Изоставената певица трие татус за вратаря

Татуировка, посветена на Николай Михайлов, криела на интимно място изоставената от него Алисия.

След раздялата им обаче звездата на „Ара“ посетила столично студио с молба да заличат рисунката, твърдят колежките й от музикалната компания.

Алисия се сдобила с татуса по време на една от ваканциите си с Михайлов зад граница. „Искала е да му засвидетелства любовта си, макар че кел файда?! Ники е целият в татуировки, пък нито една от тях не е посветена на нея, всичките са на баща му, на баба му, на Николета…“, интритантстват певачки.

Какво изобразява татусът за Ники обаче остава в тайна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *