Ники Михайлов плаща 25 000 лева за почивка в Абу Даби

Ники Михайлов в Абу Даби

  Ники Михайлов видимо е доволен, след като разтури калимерата със своята дългогодишна приятелка Алисия. Футболистът на „Твенте“ си взе отпуск и от няколко дни се припича по разкошните плажове на Абу Даби.

Журналистическа справка показа, че в силния туристически летен сезон с двойна стая в хотел Emirates Palace, където е отседнал Михайлов, струва около 500 евро на нощ. Почивката на вратаря е за около 6 дни, т.е. той ще похарчи само 3000 за спане.

Според запознати, имали чудесния шанс да спят в луксозния хотел, Ники не е отседнал в единична стая, а в един от луксозните апартаменти, който за целия престой ще му излезе около 25 000 лева.

Това едва ли притеснява нашенеца, който е безусловният №1 по заплата в клуба си „Твенте“. Синът на президента на БФС Борислав Михайлов се разписва срещу 50 000 евро на месец. Простата аритметика показва, че

Вратарят снима за фейсбук дори клечки за зъби

само за 30 дни работа Ники може да си позволи екскурзия, за която мнозина в България могат единствено да мечтаят и да се надяват някой да им прати картичка от екзотичните места.

За да се изфука пред феновете си във фейсбук, Михайлов качи на официалната си страница няколко снимки от своя престой в Абу Даби. На тях той ту се плацика в басейни, ту пуши ароматни пури, ту позира като за журнал с баровски костюми. Почитателите му веднага започнаха да го поздравяват, че е чудесно, дето не вехне по доскорошната си любима Алисия, а се забавлява, както е подходящо за всяко момче на 25 години. Някои са малко по-резки в изказванията си за фолк певицата и споделят колко е хубаво, че Ники се е отървал навреме преди и него да върже с дете, чиято издръжка да му излезе от солена по-солена.

В арабските емирства Ники не пропуска да опита и екзотична храна. Под една от снимките си споделя, че е толкова преял, че има спешна нужда от клечка за зъби. Когато поискал от персонала обаче, оттам му донесли „цяла сабя“, която не пропуснал да фотографира.

За да е напълно в тон с актуалните тенденции, които следи редовно, Михайлов се е издокарал в дрехи в свежи искрящи цветове. Дори има по няколко еднакви тениски, които редува ту с дълги, ту с къси панталони.

Прави впечатление, че той разпуска основно привечер или през нощта, което значи, че се отдава на бурен ергенски живот. Голяма мистерия остава с кого дели постеля в луксозния си апартамент в Абу Даби.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *