Ники Михайлов и Алисия се гмуркаха на екзотичен остров по новогодишните празници!

Алисия позира с Ники Михайловв в лодката преди скок във водата

  Алисия обикаля света заедно със своя любим Николай Михайлов, докато съперницата й Николета Лозанова се задоволи със скромна почерпка в столичен клуб за посрещането на Новата 2013 година.

Още в края на декември изпълнителката отпраши, без да дава координати за точното си местонахождение. Тя побърза обаче да се похвали за екзотичното преживяване с поредица от снимки във Фейсбук. На една от тях е написала само: „Някъде в Индийския океан“. Поради тази причина мнозина заподозряха, че дестинацията на младите влюбени е била остров Шри Ланка. На красивото местенце Алисия позира на лодка е компанията на Николай. Двамата са въоръжени с фотоапарати за подводно снимане, очила и специални неопренови костюми, единствено подходящи за гмуркане. За всеобщо учудване Алисия е пуснала кадъра без никаква обработка тъй като на него е изцяло в натурален вид, без капка макиаж по лицето си, а това е рядкост за фолк изпълнителките, които дори не си лягат без пудра и спирала. Само за минута фотосът събра десетки положителни коментари, като най-често феновете приканват певицата час по-скоро да се прибира вече в България – събитие, което стана факт още тази седмица.

Алисия и Ники Михайлов

За Нова година Алисия избра да вечеря романтично c вратаря, като двамата заложиха на екзотични морски дарове и вина. За този момент пък информира самият Михайлов, който също напуска няколко кадъра от пътешествието. На един от тях е написал следното: „Поздрави от едно райско кътче от мен и Секси Алисия🙂

Отделно Ники се е превърнал и в промоутър на новото парче на своята я възлюбена „Мистър“ грешен“. Оказва се, че Алисия не е била само на почивка за Нова година насред Индийския океан. Тя е снимала видео към песента. Заедно с двойката е пътувал и цял екип от гримьори фризьори, техници и режисьор. Засега не е ясно кой е поел разходите по този воаяж, но изглежда, че откакто е с Михайлов, Алисия не жали средства и за кариерата си. Неведнъж тя е споделяла, че не разчита на мъжа до себе си да й дава пари за клипове, но не би отказала, ако я подкрепи в някой по-амбициозен проект. Изглежда, че на Ники много му допада новия, тъй като постоянно пуска кадри, на които представя част от снимачния процес. На един от тях има цял басейн с красиви жълти и червени цветя, като част от тях са подредени във формата на сърце.

Точно преди празниците пък Алисия се похвали, че е повозила малкия си син Валери на хеликоптер, като дори детето се е качило в пилотската кабина с пълна екипировка. По този повод изпълнителката каза, че много би се радвала, ако малкият й наследник тръгне в тази посока за своя бъдеща професия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *