Ники Михайлов забременил Алисия в Сен Тропе!

Алисия и Ники Михайлов

  Фаталната фолкдива Алисия май е бременна от футболния национал Николай Михайлов. Тази гореща клюка обикаля фолк средите от близките дни. Звездата на „Ара“, която вече има един син от колегата на настоящия си любовник Валери Божинов, е заченала на романтична екскурзия до френската Ривиера, където двамата с Ники се отдали на незабравими ласки.

Точно 16 дни са изкарали футболистът и Алисия в Сен Тропе, в семейното имение на Михайлов – къща с басейни за над 300 хиляди евро. Щастливите интимни моменти между тях бяха грижливо публикувани във „Фейсбук„, където в профилите си двойката постваше свои снимки.

Чалга фурията отдавна намеква, че мечтае да роди отроче на 23-годишния син на Борислав Михайлов. Според завистниците така чалгаджийката има за цел да оплете в мрежата си богатия ерген. Докато самата тя обяснява, че във вратаря е открила мъжа на живота си, който ще я дари с многолюдно семейство. Точно в такова навремето е израснала и самата тя.

„Ще съм най-щастливата, ако отгледам още 1-2 деца. Имам двама братя и детството ми бе прекрасно. Затова ми се иска да създам и аз такова сплотено и голямо семейство, като моето“, призна наскоро Алисия.

Близки приятели на звездната двойка издават, че те са съчетали почивката в Сен Тропе с опити да станат родители. Нещо повече – май са успели. Колежки на Алисия я одумват, че точно по време на ваканцията във Франция певицата била в овулация. А на тръгване от София се запасила с доволно количество тестове, които изчисляват най-благоприятните дни за зачеване.

Именно в Сен Тропе влюбените наблегнали на тренировките за бебе, тъй като съвсем скоро вратарят ще започне подготовка за новия сезон с клубния си тим „Твенте“, а след това ще стартира и първенството, и срещите им ще оредеят. А с тях и шансовете да станат родители.

„Алисия се надява най-накрая да е прихванала. Тези дни й предстои да си направи теста за бременност и тръпне в очакване казват по адрес на певицата нейни колежки.

Ако Михайлов е успял да заплоди Алисия, то той ще стане баща на 24 години, на колкото прегърна първородния си син и баджанакът му Божинов. Въпреки че в момента е само на 23, вратарят на националния отбор многократно е споделял в свои интервюта, че мечтае да бъде баща. Мечтите му се покриват с тези на Алисия – Никито си е поставил за цел да се отбие през родилното цели 3 пъти. „Сигурен съм, че ще бъда най-готиният, добър и любящ татко“, споделя Михайлов.

Той вече има опит какво представлява бащинството. Под опеката на Ники редовно попада синът на Божинов – Валери-младши. Наскоро тримата дори бяха засечени от папараци да се разхождат като семейство в столичен мол. Там вратарят угаждаше всячески на доведения си син и похарчи по него над 300 лева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *