Ники Мартинов от Big Brother: Не мразя циганите, просто съм патриот!

Николай Мартинов

Сървайвърът Ники Мартинов се оказа скритата лимонка на продуцентите.

След като успяха да го свият от конкурентната телевизия бТВ и конкурентния формат „Сървайвър“, сега продуцентите на VIP Brother 2012 потриват доволно ръце. Защото първенецът от „Сървайвър“, постоянно вдига рейтинга на предаването им със своите золуми.

Първо се сдърпа със старата си познайница – чалга певицата Бони. Тя се опита да вкара скандалите им в руслото на етническия конфликт, но … не успя.

Ники Мартинов

Истината лъсна наяве, след като находчивият стратег, Николай Мартинов, успя да се измъкне от взривоопасния етнически конфликт, като се плъзна по културната линия.

Въпреки, че според него нямал нищо против нея, сървайвърът направи табела- нейна карикатура с надпис „No 4alga Zone“. Това вбеси още повече поп фолк деятелката Бони.

Освен това Ники постоянно разказва колко обичал България и как едва ли не наритал някакъв сервитьор в Банско, задето онзи носел табела с името си на гръцка транскрипция. Така се афишира постоянно като патриотар номер едно в къщата на ВИП Брадъра и вероятно ще търси подкрепа сред онази част от публиката, която споделя крайни националистически възгледи.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gPouGQLqM3U

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *