Ники Кънчев ще гушне солидна сума като водещ на “Биг Брадър”

Ники Кънчев

  Лятото е време за почивки и ваканции, но не и за телевизионните работници. Докато зрителите събират тен на плажа, ръководствата на медиите и продуцентите разпределят лъвския пай за поредния тв сезон.

В разгара на отпуските един от най-маститите продуценти у нас – Нико Тупарев, вече си е „оплел кошницата“ и ще властва в програмната схема на Нова през есента. Босът ще атакува ефира с две поредни издания на запазената си марка – „Биг Брадър“, а лице на новата доза риалитита пак ще е старият познайник на публиката Ники Кънчев.

Че „Биг Брадър“ се завръща след двегодишно отсъствие от ефира, стана ясно още в началото на лятото. Естествено, още тогава един от най-вълнуващите въпроси беше кой ще бъде водещ на новия сезон. Упорити слухове седмици наред зачеркваха досегашното лице на шоуто Ники Кънчев от предполагаемите кандидати.

Оказа се обаче, че напук на клюката за уволнение, „катинарчето на Нова“ ще заеме мястото на водещ не само в едното, ами и в двете издания на риалитито – „ВИП Брадър“ и „Биг Брадър: Ол старс“. Във второто ще видим едни от най-известните съквартиранти, били досега в Къщата.

Истината е, че на Мистър „Стани Богат“ никак не му е било лесно да се докопа до сладкия ангажимент. След големия провал на предаването „Ники Кънчев под наем“ миналата зима, Тупарев не искал отново да пробутва до болка изтърканата физиономия на шоумена от Червен бряг. Продуцентът започнал да се озърта за други популярни персони, които евентуално да заместят опитния кадър.

Първи в списъка с резерви бил отколешният любимец на Нико – Део. Перхидролкото обаче стои прекалено тийнейджърски и лековато на екран, затова Тупарев решил да приложи схемата с двама водещи. Той отправил оферта и към друг добре познат на зрителите персонаж – Милен Цветков. Последният също има опит с риалитито, тъй като беше водещ на четвъртия му сезон – единственият, реализиран не от Тупарев, а от върлия му конкурент напоследък Димитър Митовски. Във въпросното издание голяма част от действието беше ситуирано не в Къщата, а в разбит самолет в двора й. Замисълът на Митовски бе оригинален, но въпреки това сезонът се оказа пълен провал. След „Биг Брадър 4″ Милен Цветков отпадна тотално от борда на предаването, тъй като следващата година то отново беше поето от Тупарев.

Сега въпросът, който вълнува хиените в шоубизнеса, е как Ники Кънчев е успял пак да влезе под кожата на продуцента и да измести конкурентите си. Мълви се, че Мистър „Стани богат“ знаел прелюбопитни подробности за делата на работодателя си и въоръжен с компромати, не му било трудно да го убеди да го наеме.

В крайна сметка Милен Цветков остава с пръст в уста, но не и Део. Деян Славчев, както се води зевзекът по паспорт, ще се подвизава редовно в „Биг Брадър“ като ководещ на колегата си Кънчев. Двамата открай време са в топли отношения, така че търкания и излишни кавги помежду им навярно няма да има.

За разлика от титуляра Ники, Део ще прибира далеч по-скромен хонорар. Запознати с бюджета на предаването издават, че за двата нови сезона сметката на господин Кънчев ще набъбне с около 30 бона. Део пък ще се облажи само с десет хиляди лева.

 

Избели си зъбите с лазер

Ники Кънчев ще цъфне като чисто нов човек в ефира на Нова телевизия наесен. Водещият е решил да се подложи на пълна промяна преди старта на „Биг Брадър“ и резултатите вече са видими с просто око.

Преди няколко дни шоуменът се появи на шахматен турнир за звезди и втрещи всички с вталената си фигура. Оказа се, че борбата с излишните кила най-после е дала ефект и в момента Ники изглежда като истински левент, стопен с поне десет килограма.

Освен за фигурата си водещият се е погрижил и за зъбите си. Кънчев се е подложил на един от най-модерните методи в стоматологията – укрепване и почистване на венците и резците с лазерни процедури, и през септември ще го видим с холивудска усмивка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *