Ники Кънчев се разболя сериозно! Вижте какво мъчи водещия!

Тежки здравословни проблеми тормозят  Ники Кънчев.

Той видимо се е запуснал и си позволява да броди из квартала в неугледен вид – бузите му са хлътнали, бръчките са по-дълбоки и има доста измъчено изражение. В офиса на  „Дарик Радио”, където работи от години, шушукат, че е остарял и се е занемарил.

Причината за страданията му обаче е диабетът, който през последните месеци се влошил. Водещият призна за болестта си преди две години и обясни, че я овладява с хапчета и специален режим на хранене. Той избягвал всичко сладко, хранел се само с варива и сьомга, не пипвал забранени продукти и колкото и да е стиснат, пазарувал само от екомагазини.

Заболяването пък обяснява с пренапрежението на работа /доскоро работеше на три места/ и личните проблеми, които имал. Открил го случайно, когато след нетърпимо главоболие отишъл на лекар и му направили пълни изследвания. Тогава му измерили и кръвна захар, като резултатът показал 11,5, при норма до 5,5. Веднага го поставили на лечение и специален режим, които продължават цял живот.

Напоследък обаче диабетът му се е обострил. Причината е, че водещият е прекалено суетен и се бори с всеки излишен килограм. Освен задължителната диета заради заболяването, той пазел допълнителна и избягвал всякакви калории. Не можел да понесе, че през  септември ще води Брадъра с коремче и искал да изглежда като манекен.

Ники Кънчев слабСтрогите и дори драстични диети се отразили сериозно на болестта му и той изглежда в момента слаб, но стар и измъчен. А колегите му се притесняват, че манията му за отслабване може да го докара до инжекции инсулин.

Всички му говорели, че по-добре дебел и здрав, отколкото стар и болен, но Кънчев не слушал никого. Той смятал през лятото пак да си сложи ботокс и да опъне бръчките си, както направи миналата година. И да изглежда вечно млад в очите на зрителите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *