Ники Кънчев още не може да преживее загубата на дъщеря си

Ники Кънчев

  Три години след най-голямата трагедия в семейството на Ники Кънчев, водещият така и не може да се пребори с болката. Журналистът, който в края на 2008 г. стана татко на две близначки – Криста и Мари-София. загуби едната от тях само 6 месеца по-късно, докато участваше във втория сезон на „ВИП Брадър“. Затова никак не е чудно, че наближаващият трети риалити формат за популярни лица му носи както приятни, така и много болезнени спомени.

Наскоро журналистът за пръв път проговори публично за най-голямата си мъка. Кънчев призна, че за него времето не лекува загубата на дългоочакваната му наследница, но въпреки това е благодарен на Бог, че не го е лишил от другото му момиченце. Три и половина годишната Мари-София била най-голямото му богатство и водещият искал да й осигури напълно нормален живот. Ники бил много доволен, че малката отсега проявява признаци за много будно и умно дете. Той се отнасял много сериозно към образованието й и се опитвал от малка да й даде добър старт в живота.

Ники Кънчев на разходка с малката Мари-София

Шоуменът я учил едновременно на английски и български, а малката знаела и няколко думи на гръцки. Въпреки това Кънчев отрича да е амбициозен родител, който ще изпрати Мари-София в престижно частно училище, защото не желае да я държи под похлупак в изкуствена среда. Най-голямата гордост на телевизионера е, че за разлика от много малки деца, които проявяват интереси към музиката от лекия жанр, неговата наследница отсега е ценител меломан. Тя си пада по старите рок банди и не прави компромиси с тежкия саунд за сметка на модерното поп звучене. „Дете на баща си“, отбелязва този факт с гордост таткото.

Самият Кънчев и днес споделя, че причината да не коментира трагедията на семейството си се дължи на опасенията, че ще бъде грешно разбран. Журналистът се страхува, че много хора ще го нападнат за това че се възползва от ситуацията. Той е ужасен, че дори само един човек би помислил, че е готов да прави капитал с нещастието си. „Много хора се възползват от болестите и бедите си, за да станат герои, това за мен не е гот. Благодаря на Господ, че ми остави Мари-София да е с мен днес“, с влажни очи споделя шоуменът.

Никак не е странно, че след преживяната загуба Кънчев се опитва да я компенсира с много повече внимание и грижи към малката. Голямото му опасение е, че може да я разглези повече, отколкото доброто възпитание позволява. Въпреки това най-сърцераздирателният момент в деня за него е, когато малката се вкопчи в крака му и не иска да го пуска, за да отиде на работа. „Ужасно трудно е да си весел и шеговит, когато преживяваш нещо такова, но това е нашата работа. Затова сме публични личности“, разсъждава по темата Ники.

Едно от големите му съжаления в живота е, че толкова късно се е решил да има деца. Причината била просто, че дълго време чакал подходящата жена с която да създаде семейство. Когато пътищата му се кръстосали с тези на Даниела и водещият на „Стани богат“ се решил на голямата крачка в живота си, дори не подозирал, че нещо толкова естествено като това да създадеш семейство, може да се окаже така трудно. Затова и е обявил като своя мисия да даде всичко за щастието на малката Мари-София, за да може чрез нея да живее и покойната й сестричка Криста.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Ники Кънчев още не може да преживее загубата на дъщеря си"

 1. tinyurl.com   24.11.2019 at 22:51

  Everything is very open with a very clear
  clarification of the challenges. It was truly informative.
  Your website is very helpful. Thank you for sharing!

  Отговор
 2. ps4 games   06.12.2019 at 23:19

  WOW just what I was looking for. Came here by searching for ps4 games

  Отговор
 3. coconut oil   20.12.2019 at 23:42

  Aw, this was a really good post. Finding the time and actual effort to generate a really good article… but what can I say… I put things off a lot and don’t manage to
  get anything done.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *