Ники Илиев става режисьор на Домашен арест!

Звездата от Забранена Любов

След като дебютира успешно като режисьор с „Чужденецът“, Ники Илиев сега ще се изявява и като режисьор на телевизионен сериал. Илиев влиза в екипа на комедийния сериал „Домашен арест“.

Звездата от не особено успешната сапунка „Забранена Любов“ е много щастлив от това развитие на кариерата си, побърза да коментира новата си работа и заяви още, че екипът и актьорите на сериала са много приятни хора и ще работи с удоволствие с тях. Филмът му „Чужденецът“ бе приет изключително добре от публиката, когато се появи по кината в началото на март тази година.

Ники Илиев

Илиев чака цели четири години преди да реализира проекта си и накрая го направи, не със субсидия, а със собствени средства. Както сподели, доста хора са му помогнали и всичко това започнало на шега. Просто му трябвало да направи кратък филм, за да успее да се дипломира по кино режисура в НБУ. По-късно всички харесали проекта и така се родила пълнометражната версия „Чужденецът”. За негова радост в първата седмица след премиерата си, този  филм бе гледан от хиляди българи пред големите екрани в България.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/FkOEERvaa3M

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *