Не е за вярване! Дългия почете 50-ия рожден ден на Тончо Токмакчиев

Катето Евро, Орлин Горанов и жена му Валя вдигаха тостове до сутринта за здравето на Тончо.

  Тончо Токмакчиев отбеляза двоен юбилей миналия петък. Актьорът чукна 50 години и събра над 100 приятели на щур купон, продължил цяла нощ в ресторанта на „Българска армия“. Той е върл цесекар и затова собственикът на клуба Димитър Борисов го покани да празнува на любимия си стадион.

Там Тончо посрещна най-верните авери – Марта Вачкова, Катето Евро и Жоро Мамалев. Липсваше само Камен Воденичаров, който оправда отсъствието си с пътуване в чужбина. Като по чудо обаче за кръглия юбилей Токмакчиев получил вест от един най-близките си хора, но през миналия век – Слави Трифонов. Двамата бяха тандем по времето на „Ку-ку“, но после се скараха и от години не са се чували дори по телефона. Явно обаче водещият от Би Ти Ви е решил да почете някогашния си авер поне за 50-годишната и му пратил бутилка с луксозно уиски и поздравителна картичка в БНТ.

Тончо е доволен, че щерка му Таня е наследила красотата на майка си.

Шишето от Слави обаче не бе отворено на купона на Точно, а вместо това се ля друга марка от огнената напитка и много вино, гарнирани с отбрани мезета. Никой не остана гладен и жаден и затова партито продължи до ранни зори.

Най-дейни на купона бяха Жоро Мамалев и културният министър от служебното правителство Владо Пенев. И двамата актьори разквасиха уста с качествени питиета и им се отвори сладка приказка, като час по час вдигаха тостове и пожелаваха много здраве и дълголетие на рожденика. Стефка Костадинова и мъжът й Николай Попвасилев, Димитър Митовски, Мира Добрева и ЖороТорнев вдигаха чаши в отговор и ръкопляскаха на ораторите.

Водещият на „Шоуто на Канала“ също изнесе реч и призна, че не се е надявал на толкова добър живот. „За половин век съм постигнал всичко, което искам и затова благодаря най-много на съпругата ми Нели и на дъщеря ми Таня.Те са двете прекрасни слънца във всеки мой ден“, разчувства се рожденикът. После съобщи, че всъщност юбилеят му е двоен, защото отбелязвал 25 години кариера. Преди толкова за пръв път изявил на сцена актьорския си талант и по този повод вдигна поредната от десетките наздравици чак до сутринта.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *