Нервен срив от любовна мъка доведе до припадък Черната Златка!

Златка Димитрова

  Непоносимо е съжителството на Златка с бившия й любим Благой Иванов-Багата. С всеки изминал ден състоянието й се влошава. Доскоро съквартирантите й подценяваха усамотяването й в спалнята, крокодилските й сълзи и тежките въздишки. Онзи ден обаче се разбра, че здравето на Златка е застрашено. За ужас на виповете и продуцентите на риалитито, плеймейтката се строполи на земята.

След припадъка Златка бе щателно прегледана от медицински екип. Диагнозата на Златка е нервен срив. Няма съмнение каква е причината. Откакто е влязла във „ВИП Брадър„, моделката се опитва да затопли отношенията си с Благой. Казва, че иска помежду им да има приятелство, но сълзите й казват друго. Личи си, че Златка все още таи нежни чувства към бившата си половинка. Затова реве всеки път, когато усети пренебрежението му или пък го чуе да говори колко много обича приятелката си Любина.

Благой Иванов - Багата

Признаци за влошаване на състоянието на Златка има отдавна. От първия си ден в Къщата племейтката бе разочарована от поведението на Багата и не спираше да се оплаква. Игнорирал я, усещала напрежение, притеснявал се да контактува с нея. Ежедневно Златка споделя тъгата си с жените.

Понякога разказва весели случки от миналото, когато с Багата били влюбени и щастливи. Друг път пък споделя разочарованието си от края на връзката им и безразличието, с което към днешна дата самбистът я наказва.

Преди около седмица емоциите на Златка избиха в друга посока. Когато мъката й позволи да заспи, плеймейтката среща Благой в съня си. За последния сподели със съквартирантите си. Присънило й се, че я целунал по устата, държал се сякаш нищо не се е променило и помежду им отново царели любов и разбирателство. Това едва ли ще се случи в реалността и Златка вече го осъзнава. Затова и получи паник атака и припадна пред спалнята.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *